Stravična povreda srpskog štopera u Rusiji: Glava mu bila oblivena krvlju, hitno prebačen u bolnicu

Ivan Miladinović zadržan je u medicinskoj ustanovi na daljem lečenju

  • 1
Ivan Miladinović Foto: Youtube.com / News Today / Printscreen

Srpski štoper, Ivan Miladinović proživljava veliku dramu posle jučerašnjeg nastupa za Nižnji Novgorod u Premijer ligi Rusije. Igrač koji nastupa za ovaj klub na pozajmici iz Sočija sinoć je ostao da leži krvave glave u kaznenom prostoru, a nakon nekoliko minuta morali su da ga iznesu sa terena.

Sudar srpskog defanzivca i fudbalera Spartaka dogodio se juče, a Miladinović je zbog ozbiljnosti povrede hitno prebačen u bolnicu na dalje posmatranje. U međuvremenu su mu pomogli saigrači i lekarske ekipe na samom stadionu.

Danas se nakon strašnih scena oglasio i njegov aktuelni klub, koji ga je pre samo nekoliko nedelja doveo na pozjamicu. Otkrili su da je dobio jak udarac u prednji deo glave, ali da uz to ima i jednu unutrašnju povredu.

Njegovo stanje je za sada stabilno, ali se nalazi pod konstantnim lekarskim nadzorom. U bolnici u kojoj se trenutno nalazi, njegovo stanje ocenjeno je kao zadovoljavajuće.

- Verujemo da će se naš borac izboriti sa ovim i da će se uskoro priključiti timu. U međuvremenu, našem defanzivcu želimo brz oporavak. Uz tebe smo, Ivane - piše u poruci Nižnjeg na zvaničnom sajtu.

Tokom karijere u Srbiji, Ivan je nosio dres Jagodine, a pre samo nekoliko meseci pojavila se mogućnost da zaigra za selekciju Rusije. Iako su mediji tvrdili da je sve blizu realizacije, Miladinović je to demantovao.

Video: Nikola Rađen slavi zlatnu medalju vaterpolista Srbije: Evo kako je emotivno ispratio meč Delfina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA