≫ 

Mesi napustio Barselonu, Antonela se javila iz aviona, Pariz čeka sletanje "čuda iz Rozarija"

Slavni Argentinac uz jaku pratnju napustio Kataloniju i zaputio se za Pariz gde će danas poptisati ugovor sa Pari Sen Žermenom

  • 10
antonela rokuco Foto: twitter/antonelaroccuzzo

Najveći fudbaler Barsleone u istoriji tog kluba Lionel Mesi krenuo je ka svojoj narednoj stanici u karijeri, Parizu, gde će u toku dana, kao što je najavljeno, poptisati 2+1 ugovor sa najmoćnijim francuskom klubom Pari Sen Žermenom.

Po sezoni će zaraditi 35.000.0000 evra!

Dakle, dešava se nešto što je do juče bilo nezamislivo - Mesi napušta voljenu Barsu i prelazi u redove ekipe u kojoj može "zalečiti rane" nastale poslednjih godina od silnih evropskih eliminacija i teških poraza od Rome, Liverpula, Bajerna...

Mesi je u toku dana u pratnji tri džipa, zajedno sa svoja tri sina i suprugom Antonelom Rokuco, napustio svoju kuću u Barseloni, stigao je brzo i do aerodroma gde su ga dočekale pojačane policijske snage, obezbeđenje, kako bi što pre prošao sve procedure i ukrcao se u letelicu za Pariz.

Lionel Mesi je sa klincima i Antonelom izašao iz crnog mercedesovog kombija, pre njih je na aerodrom stigao i njegov otac i njegov menadžer Horhe koji je i potvrdio medijima da njegov sin danas potpisuje za Pari Sen Žermen.

Pre nego što su motori aviona zabrujali, Antonela se javila i poslala poruku za svoje pratioce, za fudbalski svet: "Nova avantura za nas petoro".

antonela rokuco Foto: twitter/antonelaroccuzzo

"Grad svetlosti" ga čeka raširenih ruku...

navijači pari sen žermena Navijači Pari Sen Žermena ovako su juče čekali da dođe Mesi posle informacije da će sleteti u ponedeljak Foto: Tanjug/Ap

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mea

    10. avgust 2021 | 13:57

    Najveći u istoriji barse su Ronaldinjo i Maradona.

  • Antonela

    10. avgust 2021 | 15:53

    A bavi li se Antonela fudbalom? Pitam za druga... ⚽🇦🇷🇷🇸

  • Волес'

    10. avgust 2021 | 15:55

    Е стварно сачувај Боже.Најбољи играч на свету у фудбалу је чист маркетинг за народну масу и огромну лову паметни зарађују на томе.Он је само једанаести играч на терену.Најбољи тенисер је оправдано јер је он сам самцијат.Овај месићко се не види у репрезентацији.Нема везног реда нема ни голова.Титула најбољег играча у екипном спорту је неправедна према осталим битним "шрафовима".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA