Stanković utučen posle Šerifa: Videćemo šta ćemo i kako dalje, najbolje je da prespavamo

Trener crveno-belih ističe da nije razočaran na momke, već da je njegova odgovornost za poraz

Dejan Stanković Foto: Crvenazvezdafk.com

San Crvene zvezde o igranju Lige šampiona ugašen je u Tiraspolju, gde je šampion Moldavije Šerif pobedio sa 1:o u revanšu. Posle meča Dejan Stanković je istakao da je tužan, ali da nije razočaran na momke, već da on sam preuzima odgovornost.

Takođe, dao je naznaku da bi nešto moglo da se menja u nastavku, jer je istakao da će videti šta će i kako dalje, ali da je najbolje da se prvo prespava.

- Jeste sigurno, najtužniji, mogu biti samo tužan. Ne mogu da se razočaram na momke, odgovornost je na meni. Ako neko treba da preuzme odgovornost, onda sam to ja. Ja sam birao, menjao, žao mi je zbog navijača što nismo prošli. Videćemo kako ćemo i šta ćemo dalje, najbolje je da prespavamo - rekao je Stanković.

Šta je bio razlog poraza?

- Ne mogu sad da analiziram vruće glave, da smo imali neku šansu, sigurno da smo imali. Primili smo gol iz prekida, koje smo detaljno spremali. Momci su dali sve od sebe, odgovrnost je samo ispred mene. Oni brane klupske boje sa ponosm, ako neko treba da odgovori na sve ovo, onda sam to samo ja.

Koliko će biti teško vratiti ekipu na psihološkom planu i spremiti je za Ligu Evrope?

FK Serif i FK Crvena zvezda, Tiraspol (Moldavija) - Revans mec treceg kola kvalifikacija za Ligu sampiona Foto: ATA Images

- Moraćemo dobro da se potrudimo. Svi smo žarko želeli i verovali, odlučili su detalji, sitnice, ne volim prekide. Ispadao sam i kao igrač zbog prekida, ali naučićemo na svemu ovome. Fudbal se igrao i pre nas. Marakana će biti puna, padaće veliki i bez nas. Zvezda je velika i sa nama i bez nas.

Da li vas je iznenadio Šerif?

- Bilo je manje-više ista kao i pre nas. Direktna, svaka lopta je išla preko nas. Kada krećeš 80 metara od svog gola svaki napad, treba kroz blok da prođeš... Napravili smo par akcija, koje su bile dobre. Ne mogu da kažem da sam iznenađen, bili su detalji, ne mogu ovako vruće glave i tužan da dam pravi odgovor.

Katai je igrao povređen, što je potvrdio i Dejan Stanković, pa je to i verovatno razlog njegove izmene u 60. minutu.

- Katai nije trenirao četiri dana, imao je povredu mišića, bio polupovređen. Riskirao je da ostane dva-tri meseca van terena. Kada kažem da me je neko razočarao, kažem da me razočarao kao čovek. Ja sam taj koji stoji ispred njih i nema razloga da se njima zamera. Da se prošlo dugačije bi se pričalo. Biće teško, biće, pokušavam da budem iskren do kraja. To je to - zaključio je Stanković.

Video: Zvezda žestoko oštećena: Šerif poveo iz ofsajda, na snimku se sve jasno videlo

(M. Bećagović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TADIJA ZEMUN

    10. avgust 2021 | 23:41

    AKO SI NEKA FACA,KAO STO NISI,DAJ JOS VECERAS NEOPOZIVU OSTAVKU I NIKAD,ZNACI,NIKAD VISE SE NE POJAVLJUJ NA ZVEZDINOM STADIONU,SVE PARE DA VRATIS,STO SI UZEO NA IME PLATA I PREMIJA,ZA POSAO O KOM POJMA NEMAS,NEMOJ DA ZABORAVIS DA POVEDES SVOJE DEBILE,KOJE SI TRAZIO I DOVEO U ZVEZDU KRSTOVICA, DIONIJA,SANOGA,FALKA,KRSTICICA,BABICA....A TERZIC I MRKELA,BOLJE DA SE UJUTRU NE POJAVE NA STADIONU,NEKA SAMO POSALJU OSTAVKE,BEZ POGOVORA....

  • Sram vas bilo

    10. avgust 2021 | 21:57

    Mrkelu,Diona,Krstovica,oba beka pod ruku i caoo iz Zvezde!!!

  • N. N

    10. avgust 2021 | 22:00

    Najbolje da ti ideš što dalje od C. Zvezde. A sutra kad se probudiš posle spavanja, daš lepo ostavku i daleko ti lepa kuća. 🙂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA