≫ 

Istorija je ispisana na Parku prinčeva: Mesi sa širokim osmehom prvi put podigao dres PSŽ-a!

Momenat koji se u prestonici Francuske dugo čekao

  • 2
Leo Mesi Foto: Tanjug / AP

Prsedelo je juče na hiljade ljudi ispred aerodroma u Parizu, čekajući da sleti avion koji nosi Lionela Mesija na zaključne dogovore sa PSŽ-om. Nije se on desio u ponedeljak, ali je zato utorak postao istorijski dan za svet fudbala.

Napustio je Mesi klub u kojem se nalazio od mladosti. Otišao je doduše ne svojom voljom, pošto su čelnici Barselone morali da se rastanu zbog pravila finansijskog fer-pleja. I to je prošlo jako emotivno. Argentinac je zaplakao na poslednjoj konferenciji.

Međutim, dan kasnije na njegovom licu je osmeh. I to jako širok. Mesi je kročio na "Park prinčeva" i po prvi put je u ruke uzeo dres Parižana. Kao što rekosmo, za istoriju.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by 433 (@433)

Zato će meč protiv Strazbura u subotu biti spektakl. Pogotovo ako se Argentinac nađe u startnoj postavi. Karte već koštaju preko hiljada evra u preprodaji. Biće nemoguće doći do parčeta papira koji garantuje ulazak na stadion.

Pogledajte i kako je izgledalo sve u Parizu posle Mesijevog sletanja u Francusku.

Video: Zvezda žestoko oštećena: Šerif poveo iz ofsajda, na snimku se sve jasno videlo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA