Trener Sočija pred meč sa Partizanom: "Očekujem da pobedimo, crno-beli su u prednosti zbog navijača"

Vladimir Fedotov je optimističan nakon remija u Rusiji

  • 6
Vladimir Fedotov Foto: Youtube / Printscreen

Fudbaleri Partizana sutra igraju svoj meč kvalifikacija za UEFA Konferencijsku ligu protiv Sočija. Nakon prvog duela na jugu Rusije kada je bilo 1:1, crno-beli traže bilo kakvu pobedu koja bi im donela plasman u plej-of rundu.

Trener Sočija, Vladimir Fedotov rekao je da očekuje dobar fudbal i pobedu od svog tima sutra na stadionu u Humskoj ulici.

- Očekivanja su nam ista kao što su nam bila na prvom susretu. Očekujemo dobru igru, očekujemo dobar fudbal, očekujemo svakako i da pobedimo.

Istakao je da su njegovi klubovi upali u "gust raspored", ali da nema opravdanja, jer se i Partizan nalazi u sličnoj situaciji.

- Nalazimo se u gustom rasporedu, ali u istom takvom rasporedu se nalazi i ekipa Partizana. Mi smo se trudili da za ovo vreme obnovimo svoje snage. Imali smo utakmicu sa Uralom, dali smo igračima vremena, pa ćemo videti. Tako da se tim nalazi u dobrom stanju i nadamo se da ćemo sutra prikazati dobar fudbal. Postoji poslovica koja kaže da je "Jutro pametnije od večeri", tako da ćemo sutra videti kakvo je stanje igrača i znaćemo šta nas očekuje.

Neće puno problema imati gostujući trener kada je sastav u pitanju.

- Svi su igrači potpuno spremni, u dobrom su stanju. Svi koji su ovde doputovali spremni su da pruže dobru igru.

Ističe Fedotov da je gledao nastup Partizana u Linglong Superligi Srbije protiv Novog Pazara u nedelju u utakmici koja je četiri puta prekidana zbog ispada navijača.

- Gledali smo naravno, videli smo da jako dobro igraju. Znamo da svaki od igrača Partizana, koji će se sutra pojaviti na terenu, da bi mogao da nam napravi neki problem.

Navijača će sutra biti i na stadionu u Humskoj, što može da bude presudno prema rečima Fedotova.

- Svakako ste u pravu. Publika je veoma važna, publika je 12. igrač. Sigurno je to nama nedostajalo u Sočiju, Partizan je ovde u prednosti, jer igra pred navijačima. Nadamo se da ćemo imati mogućnost na dalje da i mi igramo pred publikom - zaključio je ruski trener.

Video: Spektakularan pogled na stadion u Stokholmu: Ovde Čuka traži prolaz u plej-of Konferencijske lige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rezim

    11. avgust 2021 | 22:01

    Alo Vladimire , ne igrate vi protiv opajdare koju dere ko stigne u beograd,Realno je da idete kuci puni ko brod.Svakoga gosta treba lijepo docekati i mrezu mu napuniti..zasto da idete praznih ruku..3 do 4 komada nosite u russiu da se imate cime hvaliti..pa neka bude ovako..

  • Febo

    11. avgust 2021 | 22:36

    Bratuska,mi smo uz vas.Srbi i Rusi uvek braca

  • 🔴🔵⚪

    11. avgust 2021 | 22:12

    Bravo Vladimire, ovo je liga ekipa koje drže stalno konferenciju, amateri...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA