≫ 

Dekijev bivši asistent teši Čuku: Nisu se snašli, dobro smo ih opteretili

- Ovde je prava fudbalska atmosfera, publika te nosi, meni dođe da uđem s klupe da uklizam dva puta kad čujem huk s tribina - kaže Miloš Milojević

  • 8

Trener Hamarbija Miloš Milojević smatra da je njegov tim zasluženo prošao u plej-of Lige konferencija posle ubedljive pobede nad Čukaričkim od 5:1 u revanšu u Štokholmu.

- Od prvog minuta smo izašli jako, visoko, dobar presing, nadahnuti. Publika nas je nosila, naš 12. igrač. Imali smo dobru kontrolu na lopti, dobro smo išli, iza centralnih bekova Čukaričkog, znali smo da tu imaju probleme. Tu smo išli, bez da iskažem nepoštovanje, ali mislim da je prvo poluvreme moglo da se završi sa još nekom loptom u golu Čukaričkog - smatra Milojević.

- Drugo poluvreme je pokazalo da imamo dečje bolesti, mlade igrače, nismo zatvorili utakmicu i onda je došla kazna. Gol koji je dao energiju Čukaričkom. Kad su oni promenili sistem na trojicu pozadi nama je to dobro došlo jer smo ih opteretili. Mislim da smo zasluženo prošli - tvrdi Milojević.

Doskorašnji assitent Dejana Stankovića smatra da se Čukarički nije snašao u atmsoferi u Štokholmu.

- Bolje smo se osećali nego što su se oni adaptirali na teren i publiku. Znate i sami, ne moram da vam pričam da ovakve atmosfere gotovo nema u Srbiji. Možda neki derbi, eventalno utakmica protiv Vojvodine ili Čuke. Ovde je prava fudbalska atmosfera, publika te nosi, meni dođe da uđem s klupe da uklizam dva puta kad čujem huk s tribina. Imali smo strašnu pomoć navijača, mogu da budem ponosan na moje momke.

miloš milojević Foto: MN Press

Kaže da nije bio iznenađen što je prednost Beograđana anulirana već na poluvremenu.

- Da mi je neko pre utakmice rekao biće 1:0 na poluvremenu ja bih rekao "da". Pribojavao sam se, ali ne toga da ćemo primiti gol jer volimo da igramo na gol više, imamo energiju. Na 3:0 sam rekao momcima da nastave i sve su me poslušali - zaključio je Milojević.

Video: Humska je šokirana: Soči iz prve prave akcije na utakmici postigao gol i vodi :10 protiv Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA