≫ 

Nađ "zagrmeo" sa navijačima u Humskoj: Pogledajte kako je legenda crno-belih digla atmosferu u loži

Čuveni igrač je na kraju slavio prolazak svog tima u plej-of Lige Konferencija

  • 12

Fudbaleri Partizana uspeli su da posle penala savladaju ekipu ruskog Sočija u Beogradu i tako zakažu okršaje sa Santa Klarom u plej-of rundi kvalifikacija za UEFA Ligu Konferencija. Crno-beli su odigrali još jednu borbenu utakmicu i po svemu prikazanom zaslužili su da se nađu na korak od plasmana u grupnu fazu.

Veliku podršku na tom putu dali su im navijači koji su bili prisutni na stadionu u Humskoj ulici. Odlično popunjene tribine nosile su fudbalere do prolaska dalje, a pesma je "grmela" čak i u momentima kada je Soči bio u vođstvu, što je bio slučaj dva puta na ovoj utakmici.

Među prisutnima na stadionu bio je i veliki broj legendi Partizana i nekadašnjih fudbalera i članova stručnog štaba. Mesto u loži je između ostalih zauzeo i Albert Nađ, koji se nije mnogo obazirao i zajedno sa navijačima je u jednom momentu zapevao čuvenu navijačku pesmu.

- Da volim crno-bele, ponosno kažem svima. Volim to slavno ime i divim se samo njima. Na svetu ništa lepše ne može da postoji, neggo što je naša ljubav prema crno-beloj boji... Ljubav prema klubu, ne može da prestane, dok živim klicaću njemu, volim te Partizane - izlazilo je iz usta legendarnog igrača crno-belih, a na oduševljenje okupljenih u svečanoj loži stadiona.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo u videu koji se nalazi na početku ove vesti.

Premijer ligu večeras (21.00) otvaraju novi član elite i Brentford i Arsenal, koji želi da konačno napravi dobar start. Kvota na Tobdžije je 1,92, na Brentford 4,10, a na 3+ 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Brentford - Arsenal.

Video: Miljković posle Sočija i penala: Mi smo porodica! Ima Boga, sve se vratilo na pravi način!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA