Mozzart daje najveće kvote na svetu: PSŽ 1,28, Mančester Junajted 1,65, Dortmund 1,52!

Nigde nećete moći da nađete veće

  • 0
Nejmar Foto: Tanjug/AP

Subota je bogat fudbalski dan na terenima širom Evrope.

Bukmejkeri Mozzarta su za danas bili široke ruke kada su u pitanju tri para, jedinice na PSŽ, Mančester Junajted i Dortmund u nacionalnim šampionatima.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

PSŽ - STRAZBUR (SUBOTA, 21.00), KEC 1,28

Troa je pala u prvom kolu, a red je da PSŽ nastavi u istom ritmu i na svom Parku prinčeva. U goste Svecima stiže Strazbur, koji je prošlom kolu izgubio od Anžea na domaćem terenu. Parižani su u poslednja dva navrata ovoj ekipi davali po četiri gola, a kako je sila i ovog puta na strani sastava Maurisija Poketina, zaista bi bila senzacija da se Strazbur izmigolji. Novajlija u taboru PSŽ-a Lionel Mesi nije u konkurenciji za meč jer dugo nije trenirao, ali i bez legendarnog asa na terenu Parižani su ogromni favoriti.

MANČESTER JUNAJTED - LIDS (SUBOTA, 13.30), KEC 1,65

Nova kampanja Premijer lige startovala je sinoć pobedom Brentforda nad Arsenalom, a već danas se nastavlja interesantnim dvobojima. Jedan od njih igraće se na Old Trafordu, gde Mančester Junajtedu u goste dolazi Lids. Crveni đavoli su se pojačali angažovanjem Džejdona Sanča i Rafaela Varana, mada francuski štoper neće moći na teren protiv Jorkširaca, baš kao i Rašford i Kavani. Lids se uzda u svog prvog strelca Patrika Bamforda i velikog Marsela Bijelsu, koji je nedavno produžio ugovor za još jednu godinu. Mančesterski velikan je favorit, ali Lids ne gubi bez ispaljenog metka.

DORTMUND - AJNTRAHT (SUBOTA, 18.30), KEC 1,52

Novi kormilar Borusije iz Dortmunda Marko Roze je ostavio odličan prvi utisak. Milioneri su u Kupu Nemačke rutinski eliminisali trećeligaša Vehen sa 3:0, što je bila savršena uvertira za start sezone u Bundesligi. Ne deluje Ajntrajht posle odlaska Adija Hitera kao opasna ekipa koja se prošle sezone borila za plasman u Ligu šampiona, što se videlo i u Kupu Nemačke. Već na prvoj prepreci Orlovi su lako izgubili od trećeligaša Manhajma. Tu slabost može da iskoristi Dortmund.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA