≫ 

Zvezdi u revanšu u Rumuniji pravdu deli jedan od najboljih arbitara u engleskoj Premijer ligi

Majkl Oliver biće na centru igrališta

  • 1
Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija Švajcarska - Španija Foto: Tanjug/AP

Crvena zvezda kasno sinoć je na stadionu "Rajko Mitić" ostvarila pobedu koja joj gotovo garantuje učešće u grupnoj fazi Lige Evrope za predstojeću sezonu. Beogradski klub je lako savladao Rumune i "ubacio" im četiri gola u mrežu (4:0), tako da ako se neko veliko čudo ne dogodi, revanš meč će biti samo puka formalnost.

A UEFA nije čekala ni trenutak da odredi arbitre za predstojeći susret u Rumuniji narednog četvrtka od 20.30 časova. Baš kao i Partizanu kojem će u Beogradu suditi arbitar iz Premijer lige, Kreg Pouson, čelna kuća fudbala odlučila se da pošalje čoveka sa Ostrva da deli pravdu u Klužu.

I biće to jedan od najboljih arbitara koje Premijer liga nudi - Majkl Oliver. Čovek koji je nebrojeno puta sudio najvažnije mečeve jedne od najboljih liga na svetu uz Ligu šampiona i Ligu Evrope. Pomagaće mu dvojica veoma iskusnih pomoćnika - Stjuart Bert i Sajmon Benet, dok je za četvrtog arbitra delegiran Daren Ingland.

Interesantno je da je Majkl Oliver delegiran za poslednji duel 2. kola Premijer lige između Vest Hema i Lestera, koji se igra u ponedeljak uveče. Njemu će pomagati gotovo identična ekipa, sa izuzetkom Darena Inglanda koji će deliti pravdu na utakmici Lids - Everton. Zanimljivo je i da je Oliver bio glavni sudija na prvom meču sezone između Brentforda i Arsenala.

Derbi plej-ofa iza Ligu šampiona igraju Benfika i PSV, a večeras (21.00) u Lisabonu Portugalci će pokušati da steknu zalihu pred revanš u Ajndhovenu. Kvota na keca je 2,25, na iks 3,35, a na dvojku 3,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Benfika - PSV.

Video: Ćute, rade, trpe, ginu jedan za drugog: Deki Stanković ponosan na igrače posle pobede nad Klužom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrki

    18. avgust 2021 | 09:22

    ..."jedan od najboljih sudija...",a koliko to ima najboljih sudija ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA