≫ 

Borjanova žena srećna: "Pisalo se svašta, da Zvezda nije na nivou, ali su igrači dokazali suprotno"

Ona je iz lože stadiona "Rajko Mitić" gledala duel sa Klužom

  • 20
Anđela Miladinović, Filip Stojković, svadba, venčanje Foto: ATA Images

Ekipa Crvene zvezde pobedila je Kluž izuzetno ubedljivo (4:0) i tako faktički došla na korak do plasmana u UEFA Ligu Evrope. Veliku podršku su klubu pružili navijači, koji su u velikom broju došli da gledaju meč protiv trenutno prvoplasiranog kluba iz susedne Rumunije.

Oni su na severnoj tribini stadiona "Rajko Mitić" napravili koreografiju na kojoj se našao Milan Borjan, što je oduševilo njegovu suprugu Snežanu koja je iz lože pratila pomenuti meč. Uživala je u ubedljivoj pobedi, a njen muž nije imao previše posla, pošto Rumuni nisu mnogo pretili.

Posle utakmice, izjavu za Sportski žurnal dala je upravo Snežana Borjan, koja je podsetila na to šta su mnogi govorili posle utakmice protiv Šerifa, od kojeg je kasno sinoć izgubio i Dinamo iz Zagreba i to još ubedljivije (3:0).

- Mnogo ljudi je prethodne dve nedelje pisalo svašta, da Zvezda nije na nivou iz prethodnih sezona, da su pojedinci napravili korak unazad. Igrači su dokazali da sve to nije tačno. Zgazili su Kluž i najavili da će ponovo igrati u Ligi Evrope. Videli ste da je Šerif pobedio Dinamo 3:0, što govori o kvalitetu moldavskog tima. Crveno-beli su zgazili Kluž i najavili da će ponovo igrati u Ligi Evrope - rekla je Snežana.

Crvena zvezda će potvrdu plasmana u grupnu fazu Lige Evrope tražiti u četvrtak sledeće nedelje od 20.30 časova u Rumuniji, a pravdu na tom meču deliće jedan od najboljih arbitara Premijer lige - Majkl Oliver.

Derbi plej-ofa iza Ligu šampiona igraju Benfika i PSV, a večeras (21.00) u Lisabonu Portugalci će pokušati da steknu zalihu pred revanš u Ajndhovenu. Kvota na keca je 2,25, na iks 3,35, a na dvojku 3,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Benfika - PSV.

Video: Ćute, rade, trpe, ginu jedan za drugog: Deki Stanković ponosan na igrače posle pobede nad Klužom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boy

    18. avgust 2021 | 09:07

    Dobro je Tumba naucio fudbalu.

  • Realno

    18. avgust 2021 | 10:04

    Kakav recnik za osobu koja sama sebe naziva damom! Zgazili, Zgazili...e nesrecnice, Zgazio tebe Tumba...zato se i razumes u fudbal..

  • Kiki

    18. avgust 2021 | 10:34

    Jel znas dva jaja da izprzis? Celu Srbiju to zanima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA