Urnebesna reakcija Mitrovića na prozivke: Navijačima Milvola slao poljupce, rekao im da ih ne čuje

Fulam je slavio juče na "Denu" što se nije svidelo pristalicama domaćih

  • 4
Aleksandar Mitrović Foto: Twitter / ZBA_DBA / Printscreen

Fudbaleri Fulama savladali su Milvol u gradskom derbiju (1:2), čime su se zadržali na prvom mestu na tabeli posle nepuna tri odigrana kola u Čempionšipu i pokazali da se na njih može ozbiljno računati kada je u pitanju povratak u Premijer ligu.

Strelac jednog od golova bio je naš Aleksandar Mitrović i to još u trećem minutu utakmice na asistenciju Fabija Karvalja. Isti igrač potom je duplirao prednost za Kotidžerse, koji su do kraja ipak primili jedan gol u 87. minutu, a savladao ih je Benik Afobe.

Navijači Milvola logično nisu bili zadovoljni igrom svog tima, a posle meča odlučili su da iskažu svoje nezadovoljstvo tako što će sačekati autobus sa fudbalerima Fulama. Opkolili su ga sa svih strana i počeli su da pevaju navijačke pesme i da prozivaju igrače gostujućeg tima.

Ko zna šta su sve govorili navijači kluba sa "Dena", tek Mitar ih je pozdravio sa nekoliko poljubaca, a onda je stavio ruku na uši, tako želeći da nagovesti da ih ništa ne čuje, što je samo još dodatno podiglo atmosferu ispred londonskog stadiona.

Može se reći da se Aleksandar odlično poneo, s ozbirom na to da je i sam veoma temperamentan, a navijači Milvola spadaju za možda i najekstremnije od svih na britanskom ostrvu.

Video: Zvezda šamara Rumune: Ivanić pogodio za debakl Kluža, rezultat je 4:0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA