≫ 

Zvezda našla napadača: "Tamnoputi Srbin" Rišairo Živković stiže na Marakanu?

On se već oprostio od svog kluba u Kini

  • 55
Rišairo Živković Foto: Profimedia

Crvena zvezda je u potrazi za napadačem, pošto se Loi Dioni nije pokazao kao pogodak, a mladi Nikola Krstović je još "zelen" za ozbiljniji fudbal, pa je trenutno slovo spalo na ponovo rehabilitovanog Milana Pavkova, koji je "vadio kestenje iz vatre" i pomogao Zvezdi u plej-ofu Lige Evrope protiv Kluža, gde je dao veliki doprinos golom i asistencijom za pobedu od 4:0.

Ali, svakako je za Zvezdu rizično da joj se napad svodi samo na Milana Pavkova kada igra na tri fronta, pošto je faktički jednom nogom već u grupnoj fazi Lige Evrope.

Zbog toga su crveno-beli krenuli u potragu za novim napadačem, a kako prenose Večernje novosti, izbor je pao na Rišaira Živkovića, holandskog fudbalera koji ima srpsko poreklo.

Interesantno je da se Živković na svom Instagramu upravo pre nekoliko sati oprostio od kineskog kluba Čančun Jataija, gde je proveo dve i po godine, iako je ugovor sa Kinezima trebalo da mu istekne tek za šest meseci.

- Želim da zahvalim klubu, ekipi, trenerima i navijačima za poslednje dve i po godine. Bilo je ovo sjajno putovanje sa usponima i padovima, sjajnim i teškim trenucima, ali vreme je da krenem dalje. Svima želim puno sreće u budućnosti - napisao je Živković.

Prema saznanjima Telegrafa, Zvezda jeste zainteresovana za Rišaira, ali mnogo još toga treba da se usaglasi, kako bi transfer bio realizovan.

Rišairo Živković je ponkao u Groningemu, odakle je prešao u Ajaks, potom je igrao za Viljem II, Utreht, Ostende i na kraju za Gvangžu Siti i Jatai.

Video: Borjan sprečio da Kanga napravi novu glupost

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • realno

    20. avgust 2021 | 09:58

    Sve je to ok,ali prvo se treba otarasiti one prevare Dionija kao i drvoseče Krstovica, čemu džaba gomilati igrace i opterecivati budžet kad opet u januaru dolazi još jedan napadač!

  • Strasno

    20. avgust 2021 | 11:22

    Dovode napadaca a tu su Pavkov Dioni Krstovic i na zimu dolazi onaj troglodit iz norveske lige ( 5 napadaca ). Samo jedan levi bek koji ce uskoro da umre siroma na terenu kad sam igra !!!

  • Maks

    20. avgust 2021 | 11:03

    Niko ga neće,u karijeri dao 20 golova,i Zvezda će da ga oživi,a Pavkov opet na klupu.Da mi je mozak uprave samo malo da odmorim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA