≫ 

Zvezda našla napadača: "Tamnoputi Srbin" Rišairo Živković stiže na Marakanu?

 ≫ 

On se već oprostio od svog kluba u Kini

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Strasno
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • BralE

    22. avgust 2021 | 13:01

    Njega se Yatai pokušava otarasiti već neko vrijeme. Prvi sezonu je odigrao za njih solidno, dok su još bili u 2. ligi. Od 25 mečeva, postigao je 15 golova i 2-3 gola asistirao. Sledeću sezonu su ga već dali Šefildu na pozajmicu gdje je odigrao na 5 mečeva po 10-tak min. i nije postigao ni jedan gol. Nakon 6 mjeseci se vratio u Yatai i odmah bio proslijedjen na novu pozajmicu u kinesku super ligu u GZ Siti, a tamo je uspio da odigra takodje 5 mečeva po 10-tak minuta i upiše (čini mi se) 1 pogodak. Dakle momku karikera ide već neko vrijeme nizbrdo i moje pitanje glasi: da li je on zaista pojačanje za Zvezdu ili mu se pokušava spasiti karijera?

  • trtoje

    21. avgust 2021 | 12:24

    on bese rece, da nece nikada da zaigra u srpskom fudbalu.

  • Miroslav Vaselic

    21. avgust 2021 | 00:40

    Prodati visak i problematicne i one koji trenutno vrede a nisu neophodni sadasnjem timu :SANOGO ,KANGA,BAKAJOKO,PETROVIC I RADULOVIC ZASTO?PRVA DVA MNOGO RIZICNI NON STOP NA IVICI CRVENOG SVAKI MEC UZ TO KAD IZGUBE LOPTU PROTIVNIK IMA GOL ILI GOL SANSU TRECI PITAJ BOGA ZASTO JE TU? A PETROVIC I RADULOVIC VREDE A NEIGRAJU I TU BI SE OBOSTRANO RESILI PROBLEMI ONI BI IGRALI U DRUGOM KLUBU A ZVEZDA UZELA ZA NJIH LEPU SUMU.A ONDA POVUCI PRAVE POTEZE NAJ PRE DOGOVORITI SE SA REALOM OKO POSUDBE LUKE JOVICA NA 6 MESECI UZ NAKNADU OD 5 MILIONA I POKUSATI DOVESTI VUKASINA JOVANOVICA I VUJADINA SAVICA I TAKO ZATVORILI ZA OVU GODINU IGRALI BI ZVEZDINA DECA ERAKOVIC,STANIC I KONATAR UZ TO IMALI BI STRASNE SPICEVE JOVIC - PAVKOV JOS BOLJU SREDINU KATAI IVANIC NIKOLIC FALKO A ODVRANA BABIC DRAGOVIC RODIC DEGENEK SAVIC JOVANOVIC STRASAN DRIM TIM TRESLA BI SE EVROPA I IGRALO PROLECE I VRATILO ULOZENO ZVEZDA JE IZNAD SVIH

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA