≫ 

Zvanično: Još jedan srpski reprezentativac potpisao za Fjorentinu!

Matija Nastasić se vraća u Firencu

  • 2
Matija Nastasić, Nikola Milenković Foto: MN Press

Fjorantina je vratila u svoje redove Matiju Nastasića! Štoper Srbije zvanično je stigao u Firencu, gde će igrati u svom drugom mandatu.

Viola je na svom Instagramu interesantno ozvaničila transfer, prikazujući mapu i put kojim se kretala Nastasićeva karijera, od Partizana do Fjorentine, preko Mančester Sitija i Šalkea, pa sve do Fjorentine ponovo.

Nastasić je u Fjorentinu prešao još 2011. godine, a da nije pre toga faktički ni zaigrao za prvi tim Partizana. Već posle godinu dana kupio ga je Mančester Siti, gde se zadržao tri sezone, pre nego što ga je u januaru doveo Šalke, najpre na pozajmicu, a zatim ga je i otkupio od Sitija.

Nastasić je u dresu reprezentacije Srbije zaigrao na 28 utakmica, a našao se i na poslednjem spisku Dragana Stojkovića.

Fjorentina je nedavno produžila ugovor sa Nikolom Milenkovićem, pa će tako srpski tandem čuvati gol Viole naredne sezone.

U Fjorentini je od srpskih reprezentativaca i Dušan Vlahović, mada je pitanje da li će on ostati u klubu, pošto su za njega ozbiljno zainteresovani velikani poput Atletiko Madrida, Mančester Sitija i Totenhema, koji su spremni da plate više od 50 miliona evra za transfer.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by ACF Fiorentina (@acffiorentina)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA