≫ 

Luda utakmica u Subotici: VAR 7 minuta proveravao gol Napretka, Spartak do pobede iz penala u 95.

Domaćin slavio posle 100 minuta igre sa 3:2 (2:0)

  • 2

Novo kolo na srpskim terenima donelo je još jedan izuzetno zanimljiv duel u Subotici gde je Spartak savladao Napredak posle velike borbe i 100 minuta fudbala sa 3:2 (2:0).

Utakmicu je obeležio detalj iz 70. minuta i izjednačujući gol Saše Marjanovića (momak koji je u prošlom kolu dao gol sa 60 metara), koji je najpre poništen zbog ofsajda da bi na intervenciju iz VAR sobe ipak bio priznat na kraju.

Zanimljivo da je izvlačenje linija i provera situacije ponovo trajala vrlo dugo, čak sedam minuta, a na kraju je VAR arbitar Nenad Minaković obavestio glavnog sudiju Markovića da nije bilo ofsajda i da je Napredak postigao regularan gol.

Ipak, to nije bio kraj uzbuđenjima u Subotici jer je meč zbog VAR provere produžen za čak 10 minuta, a tamo je Spartak stigao do pobede.

Golman Napretka Vasiljević oborio je nespretno napadača domaćih u 94. minutu, a Lazar Tufegdžić sa bele tačke doneo trijumf Spartaku. I ova situacija je proverena u Staroj Pazovi, a odluka je da je sudijska ekipa bila u pravu.

Domaćin je bio bolji u prvom poluvremenu koje je rešio sa 2:0 u svoju korist golovima 18-godišnjeg Srđana Hrstića u 32. i 41. minutu.

Ipak, Napredak je zaigrao bolje u nastavku i preko Stefana Jovanovića u 60. i Marjanovića u 70. minutu stigao do izjednačenja.

Ali nisu Čarapani imali ni snage ni koncentracije u finišu da sačuvaju bod, pa su sa bele tačke poraženi.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA