≫ 

Haos u Francuskoj: Paje gađao navijače Nice flašicama, ovi uleteli da ga biju! Utakmica prekinuta

U trenutku prekida, Nica je vodila rezultatom 1:0 protiv Olimpika iz Marselja

  • 10
FK Nica navijači Printskrin: Twitter

Utakmica francuske Lige 1 između Nice i Olimpika iz Marselja prekinuta je zbog velikog skandala i upada navijača na teren sredinom drugog poluvremena utakmice. Navijači domaće ekipe gađali su plastičnim flašama fudbalere gostiju, ovi nisu ostali imuni i uzvratili su, pa je nastao pravi stampedo.

Najpre je najtemperamentniji među njima, Dimitri Paje odlučio da baci jednu flašicu nazad u tribine i da opsuje navijače Nice, potom su mu se pridružili i drugi igrači, koji su uz to pokazivali srednji prst ka tifozima domaćih, što jednostavno nije moglo da se završi na miran način.

Preko 200 navijača uletelo je na teren, usledila je i međusobna tuča među igračima, a sudija Benoa Bastijen mogao je samo da pokaže igračima da se povuku u svlačionicu. Nije u tom trenutku nikoga isključio, ali je izvesno da će po povratku na teren morati da se "maši" svoje beležnice i disciplinuje igrače obe ekipe.

Besan je zbog svega bio trener Olimpika, Horhe Sampaoli, dok je prvi čovek Nice, Žan-Pjer Rivijer morao da se spusti iz svečane lože kako bi razgovarao sa navijačima, kod kojih je veoma cenjen i uspeo je donekle da smiri situaciju koja je pretila da eskalira u pražnjenje stadiona.

U trenutku prekida Nica je vodila pogotkom Kaspera Dolberga iz 50. minuta. Videćemo kakva će biti odluka Benoe Bastijena, odnosno kada i na koji način će se ona uopšte nastaviti.

Video: Šćekić do Jojića, ovaj za Rikarda i to je 4:0 za Partizan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA