≫ 

Jović doživeo sudbinu kao Mitrović protiv Švajcarske: Dvojica ga vuku u kaznenom, sudija i VAR ćute!

Mogao je srpski reprezentativac da bude heroj Reala, ali arbitri nisu svirali očigledan penal nad njim

  • 5
Luka Jović, FK Real Madrid Foto: Jose Miguel FERNANDEZ / AFP / Profimedia

Srpski reprezentativac Luka Jović dobio je novu šansu u Real Madridu, gde je Karlo Anćeloti uveren da on može ponovo da bude ona gol-mašina, za koju je Real platio 60 miliona evra.

Svakako nedodirljiv u startnoj postavi Karim Benzema, a Jović će imati ulogu džokera i špica koji će odmenjivati Benzemu kada je umoran ili povređen.

Prvu šansu dobio je proteklog vikenda, kada je ušao u igru pri vođstvu Levantea od 3:0. Jović je, računajući i nadoknadu, na terenu proveo desetak minuta, a za to vreme je imao zapažen učinak, pa ga je pohvalio i Karlo Anćeloti.

- Imamo dosta kvaliteta u napadu. Tu su Bejl, Azar, Vinicijus, Karim i Jović, koji je bio veoma dobar kada je ušao u igru. Moramo da uživamo u tome i minute damo onome ko ih najviše zasluži - rekao je Anćeloti.

Jović je odmah po ulasku na teren ušao u šansu za gol, ali su ga dva defanzivca Levantea zaustavila u naletu. Bio je to očigledan penal, jer su dva igrača držala Jovića u naletu, a jedan ga je povukao i za dres, ali sudija se nije oglasio, a nije dobio ni signal iz VAR sobe.

Tako je Jović doživeo sličnu sudbinu kao Aleksandar Mitrović na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine, kada su ga dva Švajcarska fudbalera vukla u kaznenom prostoru, ali sudija Feliks Brih nije svirao očigledan penal.

Video: Dok Luka Sofiju nosi na krkače, ona ga ljubi po vratu: Romantični kadrovi raznežili sve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    23. avgust 2021 | 14:55

    Anceloti je daleko bolji trener od Zidana i zna bolje da ga koristi odlican potez Pereza ako nista drugo Real dugo nije igrao ovako napadacki samo stopere da dovedu.

  • Zoki ZH

    23. avgust 2021 | 16:26

    Gledao sam utakmicu, mogao je ladno da svira. Da je bio Benzema u ovakvoj situaciji, mislim da bi sudija svirao.

  • Др

    23. avgust 2021 | 14:51

    Наравно, обавезно поменути Митровиа...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA