Luka Adžić "precrtan" u Anderlehtu: Nekadašnji talenat Zvezde je slobodan fudbaler

Došlo je vreme za rastanak sa belgijskim velikanom

  • 22
luka adžić Foto: MN Press

Nekada veoma talentovani omladinac Crvene zvezde i reprezentativac Srbije, Luka Adžić danas je zvanično postao slobodan igrač, pošto je raskinuo ugovor sa belgijskim Andrelehtom, prema saznanjima Mozzart Sporta.

Levo krilo nije dobilo šansu u belgijskom velikanu, kojeg ne prate toliko dobri rezultati na početku nove sezone. Anderleht je platio Luku Adžića 800.000 evra pre tri godine, ali srpskom fudbaleru nije dao nikakvu šansu. Odigrao je samo pet utakmica, a uglavnom je provodio vreme u mladom timu do 23 godine.

Išao je Adžić na pozajmice u Emen u dva navrata. Uspeo je da pokaže potencijal u Erediviziji, gde je postigao četiri gola, a jedno vreme je boravio i u Turskoj gde je nastupao za Ankaragudžu, za koji je upisao 11 nastupa.

Bio je kapiten Zvezdine generacije omladinaca sastavljenih od igrača rođenih 1998. i 1999. godine, očekivalo se da će još u matičnom klubu zablistati, ali se ipak odlučio da krene put inostranstva.

Video: Trener FK Crvena zvezda: Mnogo je teško, nećemo da se žalimo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • samo iskeno

    23. avgust 2021 | 19:27

    Brže bolje je napustio Zvezdu jer je pomislio da je Zvezda! Da je ostao u Zvezdi barem još sezonu-dve možda bi i napravio dobar aganžman… šteta za njega…

  • NSCZ

    23. avgust 2021 | 20:29

    Sad nek mu Tata kockar i Rajo Bozovic nadju klub negde u Poljskoj,Rumuniji...

  • fkcz 🇷🇸

    23. avgust 2021 | 20:23

    Eto ga u Čukarickom 100% da ozivi, a i idealno za njega!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA