≫ 

Rikardo: "Pokazali smo ko je Partizan! Polovini pobede su doprineli navijači, dali su nam snagu"

Suma je skromno konstatovao veliki uspeh crno-belih, ali nije imao više informacija o povredi

  • 3

Video: Suma potvrdio da je zbog povrede izašao na poluvremenu: Kad to osećam onda ne mogu da završim meč

Fudbaleri Partizana savladali su Santa Klaru (2:0) u Humskoj ulici i tako obezbedili plasman u grupnu fazu Lige konferencija. Crno-beli su uspeli preko Rikarda Gomeša i Siniše Saničanina da anuliraju zaostatak sa Azorskih ostrva i posle godinu dana pauze obezbede evropsku jesen.

Jasno, u taboru Partizana je posle utakmice vladala sjajna atmosfera. Sejduba Suma istakao je skromno da je srećan na prolasku dalje.

- Sve što mogu da kažem. Ja sam skroman čovek. Kvalifikovali smo se. Svi su srećni, ja sam srećan.

On je morao da izađe polovinom prvog poluvremena zbog povrede.

- Moja povreda, videću sutra. Ne znam. Nisam siguran da li je nešto ozbiljno, ali videćemo sutra kako će biti. Osećam zatezanje kada sam u sprintu. Kada to osetim onda osećam da ne mogu da završim utakmicu. Zato sam odlučio da izađem i da bi svež igrač ušao i pomogao timu. Srećni smo i to je to. Istina. Bravo. Volim vas - rekao je Suma.

Video: Rikardo Gomeš zahvalan Grobarima: Razmišljao sam posle utakmice i stvari su dobile smisao

Rikardo Gomeš je takođe bio jako srećan, naročito zbog činjenice što je pogotkom sa penala doprineo prolasku Partizana dalje.

- Mislim da ovoj pobedi danas smo pola mi doprineli, a pola navijači. Snaga koju su nam dali je bila neverovatna. Gurali su nas od početka. I danas smo pokazali ko je Partizan - rekao je Rikardo.

Srećan je Rikardo što se vratio u Partizan i sa njim ostvario plasman u grupnu fazu Lige konferencija.

- Znate posle utakmice sam počeo da razmišljam i stvari su počele da dobijaju smisao. Došao sam ovde drugi put. Prvi put kad sam bio nismo se kvalifikovali i sad smo konačno to uradili. I veoma sam srećan. Srećan sam zbog zbog utakmice, zbog rezultata, zbog svega. I samo bih da kažem hvala navijačima na podršci.

I mladi golman, Aleksandar Popović bio je više nego zadovoljan trijumfom.

- Hvala navijačima, uspeli smo na kraju da se plasiramo. Trudili smo se svi, dali smo maksimum, hvala svima na podršci. Idemo dalje sad, nema stajanja, kod nas je uvek napeto i najbitnija je sledeća utakmica u nedelju i već o tome razmišljamo - rekao je Popović.

Video: Popović otkrio da se ekonom naljutio na igrače Partizana: Ne da nam da bacamo dresove

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    27. avgust 2021 | 08:15

    Iskreno uz mnogo sreće ali jako loš tim obradović miljko joja lazar i naravno holender niže razredni igrači ali uprava odavno radi protiv kluba divim se ovim navijačima sinoć koja hrabrost gledati ove amaterčiće

  • Dima

    27. avgust 2021 | 03:22

    Ako se dozvoli da Suma koji je trenutno najbolji fudbaler ode nakon plasmana u grupnu fazu onda svi na stadion dok i zadnjem iz uprave ne vidimo ledja. Ne zelimo vise lazi kao za Asana.

  • Joka

    27. avgust 2021 | 10:05

    Sta ste pokazali,zaludjeni deckooo😅😅😅

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA