≫ 

Stanojević otkrio Portugalcima "misteriju" Partizanove igre: "Tajna? Navijači su naša tajna"

Srbija je ovom pobedom dobila drugog predstavnika u Evropi ove jeseni

  • 15
Aleksandar Stanojevic, fk partizan Printskrin: Telegraf

Fudbaleri Partizana napravili su veliki preokret i pobedom od 2:0 protiv Santa Klare su nadoknadili deficit iz prvog meča (2:1), te su tako uspeli da postanu deo grupne faze novoformiranog evropskog takmičenja, Lige konferencija. Golove na meču su postigli Rikardo Gomeš i Siniša Saničanin.

Uspeli su da naprave dobar rezultat igrači Partizana, a sve to je obradovalo i trenera "crno-belih" Aleksandra Stanojevića koji je bio presrećan na konferenciji koja je usledila odmah po završetku utakmice.

- Svaka čast igračima, sve je bilo na dobrom nivou i vera i fokus i želja... Čestitam im stvarno na odgovrnosti koju su osetili prema klubu i navijačima, svesni su bili šta nam ovo znači - rekao je Stanojević, a onda je nastavio i o navijačima i atmosferi na stadionu.

- Hvala i navijačima koji su nas bodrili od prvog minuta, pogotovo što su nam dali veliki vetar u leđa u poslednjih pet minuta kad je bilo najteže. Onakva energija s početka utakmice, ne znam da li je bila ikad, ja koliko sam ovde, nikad je nisam video.

Jedno od pitanja na konferenciji je došlo i od novinara iz Portugalije, koji je upitao trenera Stanojevića, koja je tajna ovakve utakmice, pošto je Partizan izgledao kao skroz drugačija ekipa.

- Tajna? Kako bih vam rekao, pre meča sam vam rekao da imamo neverovatne navijače, videli ste prvih 5-10 minuta kakva je atmosfera i oni su nas gurali sve vreme. To je naša tajna, to je naš stil i to je Partizan. To je ono što nas gura u nekim evropskim mečevima.

Podsetimo žreb za grupnu fazu ovog takmičenja je na programu u petak, 27. avgusta, od 13 časova.

Celu konferenciju za novinare možete pogledati u videu na početku teksta.

Video: Partizanov nokaut Santa Klari: Savršen korner Jojića, Saničanin se poklonio i smestio loptu u gol

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komšija

    27. avgust 2021 | 08:56

    Čestitam komšijama pobedu i plasman.

  • Фудбалер бивши

    27. avgust 2021 | 09:12

    Филозофија да навијачи "играју фудбал" одмах избацити из употребе. Играч фудбалер је фактор број 1 тренер фактор 2 после иде све друго....

  • Rade

    27. avgust 2021 | 08:51

    EEEE Stanoje, Stanoje igra nam je katastrofa nema trcanja i otkrivanja bez lopte igra se nekim dugim loptama slabo, slabo imali smo srece bas dosta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA