≫ 

Pogledajte reakciju Terzića kada je video u koju grupu ide Zvezda

Generalni direktor crveno-belih prisustvovao je žrebu u Istanbulu

  • 32

Fudbaleri Crvene zvezde imali su sreće na žrebu Lige Evrope, pa će na jesen igrati u grupi F sa Bragom, Ludogorecom i Mitjilandom.

Crveno-beli su dobili idealne rivale iz prvog i trećeg šešira, jer su izbegli mnoge evropske "ale" poput Liona, Lacija, Marselja, Vest Hema... a izbegli su "za dlaku" i Dinamo Zagreb, pošto su šampioni Hrvatske bili jedna od tri ekipe koja je mogla da bude Zvezdin rival pre nego što je izvučena kuglica sa imenom srpskog prvaka.

Na žrebu je bio generalni direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić, i utisak je, po njegovom izrazu lica da je bio zadovoljan.

Zvezda je već mnogo zaradila za sebe i srpski fudbal ulaskom u Ligu Evrope, a sada, posle ovakve grupe, imaju dodatni prostor za napredak i zaradu.

Pogledajte reakciju Terzića u videu na početku teksta:

Borusija je favorit sa kvotom 1,50 na keca u Mozzart kladionicama, ali kako je na četiri utakmice ova dva tima u dosadašnjem toku Bundeslige palo čak 18 golova razmislite i o tipu 4+ za kvotu 1,82. Pogledajte ostale Mozzart kvote za meč Borusija Dortmund – Hofenhajm.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Терза лопове

    27. avgust 2021 | 13:41

    Пола њему и Мркели а пола Звезди... има ли ко да их смени и поглада где су 190 милиона евра у задњих 5 година ?! Управа напоље... напред Звездо !

  • ???

    27. avgust 2021 | 13:23

    Odgovarace kad tad!!!!

  • BARI- TOKIO 91

    27. avgust 2021 | 14:54

    KAKAV TERZIĆ POSLE ŠERIFA VIDIM DA JE JEDAN VELIKI FOLIRANT, NIJE ON MOGAO DA DOVEDE ADEKVATNO POJACANJE NEGO ZA LŠ IDE SA KRSTOVIĆEM I DIONIEM, STA DRUGO REĆI NAJBLAŽE NEGO FOLIRANT KOJI GLEDA SVOJ INTERES.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA