≫ 

Kraj letnjeg prelaznog roka u Evropi

Hvala vam što ste bili uz nas

  • 20
Transferi uzivo, poslednji dan Ilustracija: Nikola Jovanović

Najvažnije transfer vesti:

* Takehiro Tomijasu prešao iz Bolonje u Arsenal

* Saul Njigez prelazi iz Atletiko Madrida u Čelsi

* Eduardo Kamavinga prešao u Real iz Madrida

* Partizan je doveo napadača Tventea Kvinsija Meniga

* Nikola Čumić prešao iz Olimpijakosa u švajcarski Lucern

* Atletiko vratio Grizmana iz Barselone

* Dan Džejms prešao iz Mančester junajteda u Lids

* Nemanja Miletić se vratio u Partizan

* Filip Kostić ostaje u Ajntrahtu

* Kristijano Ronaldo zvanično u Junajtedu

* Nikola Vlašić u Vest Hemu

* Mojze Ken se vratio u Juventus

Uživo:

01.15 - Zvanično! Antoan Grizman se iz Barselone vratio u Atletiko Madrid, a Katalonci su u zamenu za Francuza doveli Luka de Jonga iz Sevilje.

00.55 - Zvanično! Pablo Sarabija je prešao iz PSŽ-a u Sporting Lisabon na jednogodišnju pozajmicu.

00.47 - Zvanično! Pari Sen Žermen je doveo portugalskog defanzivca Nunja Mendeša iz Sportinga.

00.43 - Zvanično! Čelsi je upravo potvrdio dolazak Saula Njigeza iz Atletiko Madrida na pozajmicu s pravom otkupa za 35 miliona evra sledećeg leta.

00.41 - Naravno ima i klubova koji ne m0gu da priušte pojačanja poslednjeg dana prelazanog roka.

00.35 - Zvanično! Holanđanin Žavairo Dilrosun prešao je iz Herte u Bordo.

00.20 - Iako još čekamo potvrde od Čelsija i Atletika, novinari iz Španije i Engleske uveravaju da će sve biti u redu i da će transferi Saula, Grizmana, De Jonga biti realizovani na vreme.

00.10 - Zvanično! Robin Olsen u Šefild Junajtedu. Iskusni Šveđanin će čuvati mrežu tima koji trenira Slaviša Jokanović u nastavku sezone.

00.04 - Zvanično! Everton je doveo iskusnog Venecuelanca Salomona Rondona sa kojim je potpisao dvogodišnji ugovor.

00.02 - I da samo podsetimo kakav smo prelazni rok imali, nove klubove su dobili Mesi, Ronaldo, Griliš, Lukaku, Sančo...

00.00 - Kraj letnjeg prelaznog roka! U većini zemalja u ovim trenucima se zatvara transfer pijaca, mada klubovi imaju ekstra rok od jednog sata u kojem mogu da finaliziraju transfere pod uslovom da su svu validnu dokumentaciju predali u 23.59. Dakle, budite uz nas i dalje...

23.56 - Zvanično! Doskorašnji napadal Marselja Valer Žermen potpisao je ugovor sa Monpeljeom.

23.51 - Zvanično! Serž Orije više nije igrač Totenhema sa kojim je raskinuo ugovor godinu dana pre isteka. On će sada moći da poptiše za neki drugi klub bez obeštećenja.

23.48 - Zvanično! Japanski defanzivac Takehiro Tomijasu prešao je iz Bolonje u Arsenal za 20 miliona evra.

23.44 - Izgleda da imamo problem! Prema navodima iz Katalonije, Čelsi još nije kompletirao prelazak Saula u London i dok to ne učini, Grizman ne može da potpiše za Atletiko. Hoće li dva velika transfera propasti u poslednjim minutima?

23.35 - Fulam bi u poslednjim minutima prelaznog roka trebalo da dobije pojačanje i to Natanijela Čalobu koji stiže iz Votforda.

23.28 - Ukoliko Luk de Jong pređe u Barselonu, Sevilja će kao zamenu dovesti napadača Benfike Harisa Seferovića. Reprezentativac Švajcarske je ranije danas odbio prelazak u Nant.

23.25 - Zvanično! Mladi napadač Hetafea Ugo Duro (21) prešao je na pozajmicu s pravom otkupa u Valensiju.

23.20 - Zvanično! Ektor Beljerin je napustio Arsenal i prešao u redove Betisa. Lonodnski tim je objavio da je u pitanju pozajmica na godinu dana.

23.15 - Zvanično! Amerikanac Metju Hopi napustio je Šalke i prešao u Majorku.

23.10 - Notingem Forest je ostao bez planiranog pojačanja pošto je napadač Džoš Madža iz Bordoa pao na lekarskim pregledima.

23.03 - Ušli smo u poslednji sat prelaznog roka u ligama petice. Dakle, čekamo zvaničnu potvrdu transfera Grizmana (Atletiko), možda Embapea (Real), Saula (Čelsi), Rondona (Everton), Nunja Mendeša (PSŽ), Tomijasua (Arsenal)...

23.00 - Zvanično! Krilni napadač Dešon Redan je prešao iz Herte u Cvole na jednogodišnju pozajmicu.

22.56 - Serž Orije pregovara sa Totenhemom oko raskida ugovora.

22.52 - Dogovoreno! Krilni napadač Šefild Junajteda Oliver Burk preseliće se na pozajmicu u Blekburn.

22.44 - Iskusni Venecuelanac Salomon Rondon trebalo bi da postane novi fudbaler Evertona do isteka prelaznog roka u ponoć.

22.36 - U danu kada je doveo Brekala (Volfzburg) i Preta (Lester), Torino je morao da se oslobodi nekog u ofanzivnom redu, a izbor je Jago Falke sa kojim je raksinut ugovor.

22.30 - Petar Škuletić više nije fudbaler Monpeljea. Momak iz Danlovgrada je zvanično raskinuo ugovor u Francuskoj pa je slobodan u izboru nove sredine. Prošle sezone nastupao je za turski Sivas, a povratak u Partizan nije opcija, piše Mozzart Sport.

22.25 - Dogovoreno! Odson Eduar je novi napadač Kristal Palasa. Doskorašnji fudbaler Seltika stiže u London za obeštećenje od 16 miliona evra, a imaće petogodišnji ugovor za nedeljnu platu od 70.000 funti.

22.16 - Kakvi sati za Kilijana Embapea. Nakon što je Pari Sen Žermen ostao nem na ponudu iz Madrida od 220 miliona evra, francuski napadač je udario kontru Svecima i odbio drugi najveći ugovor u istoriji PSŽ-a. Ponuda je iznosila 45 miliona evra po sezoni do 2024. godine, a samo Lionel Mesi ima više, a cifra je za pet miliona veća. Embape je i to odbio, jer želi da pređe u Real Madrid, prenosi Parizijen.

22.10 - Propalo! Pregovori između Lestera i Njukasla oko transfera Hamze Čudurija na sever Engleske su otkazani jer strane nisu mogle da se sporazumeju.

22.06 - Zvanično! Golman Arsenala Aleks Runarson preselio se na pozajmicu u belgijski Leven.

22.00 - Zvanično! Milan je za 8 miliona evra doveo ofanzivnog vezistu Jasina Adlija, kojeg je odmah pozajmio Žirondincima na godinu dana.

21.57 - Zvanično! Matija Zakanji je novu fudbaler Lacija. Stigao je iz Verone za 10 miliona evra.

21.52 - Doni van de Bek je želeo da pređe u Everton, ali je Ole Gunar Solskjer stopirao taj posao u poslednjem trenutku.

21.45- Zvanično! Treći Čeh je stigao u Vest Hem! Vezista Tomas Kral stigao je iz Spartak Moskve na pozajmicu s pravom otkupa.

21.38 - Zvanično! Kolumbijac Žeison Muriljo vratio se u Seltu. Stigao je na pozajmicu sa pravom otkupa iz redova italijanske Sampdorije.

21.34 - Krilni napadač Lidsa Helder Košta blizu je prelaska na jednogodišnju pozajmicu u Valensiju.

21.30 - Odbijeno! Španski radio Kadena Ser javlja da je Hetafe ponudio fiksnih 18 miliona evra uz mogućnost da kroz bonuse obeštećenje naraste na 25 miliona za nekadašnjeg napadača Partizana Umara Sadika, ali da je Almerija odbacila ponudu uverena da će na zimu moći da dobije više.

21.26 - Zvanično! Krilni napadača Žota prešao je iz Benfike u Seltik na pozajmicu sa pravom otkupa.

21.22 - Real bi tokom večeri mogao da ostane bez nekoliko fudbalera. Rajo Valjekano i Majorka traže napadača Marijana, dok se Betis zanima za Danija Sebaljosa koji je ponikao u njegovim redovima.

21.16 - Dogovoreno! Francuski L'Ekip javlja da je povratak Antoana Grizmana u Atletiko završen i da će uskoro biti ozvaničen.

21.06 - Zvanično! Škotski reprezentativac Rajan Kristi prešao je iz Seltika u Bornmut.

21.00 - Zvanično! Morgan Gibs-Vajt je novi fudbaler Šefild Junajteda. Stigao je iz Vulverhemptona na jednogodišnju pozajmicu.

20.45 - Barselona pregovara direktno sa Seviljom oko holandskog napadača Luka de Jonga. Španski mediji javljaju da postoji veliki broj šema po kojima bi ovaj transfer mogao da se obistini. Jedna podrazumeva trampu za Miralem Pjanića.

20.39 - Argentinski defanzivac Nikolas Taljafiko ne prelazi u Vest Hem. Pregovori dve strane nisu ni bili vođeni ovog leta pa igrač ostaje u Amsterdamu.

20.32 - Real je navodno spreman da ponudi PSŽ-u preko 200 miliona evra za Kilijana Embapea, ali je problem što niko u Parizu ne želi da se bavi transferom u sitne sate.

20.25 - MOZZART Sport je objavio da Zvezda pregovara sa dvojicom levih bekova, Irancem Miladom Mohamadijem (slobodan igrač) i Norvežaninom Frederikom Andreom Bjorkanom (Bodo/Glimt). Rok za završetak posla je 2. septembar u ponoć.

20.14 - Zvanično! Josip Brekalo je novi fudbaler Torina.

20.06 - Zvanično! Kolumbijski napadač Hoze Iskjerdo vratio se iz Brajtona u Briž.

20.00 - Posle Nemaca u 18 časova i Italijani su zatvorili pijacu u 20 časova.

19.55 - Atletiko traži zamenu za Saula Njigeza, a želja je Gonzalo Viljar iz Rome na koga Žoze Murinjo ne računa ove sezone.

19.50 - Zvanično! Mladi vezista Mančester Sitija Tomi Dojl (19) preselio se na jednogodišnju pozajmicu u HSV.

19.42 - Zvanično! Itan Ampadu je produžio ugovor sa Čelsijem i odmah se preselio na pozajmicu u Veneciju do kraja sezone.

19.30 - Zvanično! Brazilac Emerson Rojal je novi fudbaler Totenhema. Desni bek je stigao iz Barselone za oko 23 miliona evra i potpisao ugovor na pet godina.

19.26 - Čelsi i Atletiko su se dogovorili oko prelaska Saula Njigeza u London. Plavci će za pozajmicu platiti 4 miliona evra, a mogu da otkupe reprezentativca Španije za 35 miliona sledećeg leta.

19.16 - Zvanično! Seltik je oveo deseto letnje pojačanje, napadača holandskog Venla Jorgosa Jakumakisa koji je potpisao ugovor na pet godina.

19.11 - Zvanično! Albanski fudbaler Rej Manaj je prešao iz Barselone u Speciju na pozajmicu s pravom otkupa za 3 miliona evra.

19.05 - Zvanično! Ademola Lukman se preselio iz Lajpciga u Lester Siti na jednogodišnju pozajmicu.

19.00 - Takehiro Tomijasu je uspešno prošao lekarske preglede u Italiji i uskoro će biti predstavljen kao novo pojačanje Arsenala od 20 miliona evra.

18.55 - Zvanično! Luka Adžić ima novi klub.

18.50 - Nuno Mendeš je iz sata u sat sve bliži Parizu. Radi se o pozajmici za 7 miliona evra plus otkupu od 40 miliona sledećeg leta, dok će igrač Sportinga potpisati četvorogodišnji ugovor sa PSŽ-om.

18.46 - Zvanično! Defanzivac Bajerna Kris Ričards preselio se na novu jednogodišnju pozajmicu u Hofenhajm.

18.43 - Britanski Skaj tvrdi da su male šanse da Veston Mekeni pređe iz Juventusa u Barnli, ali bi ekipu Šona Dajša mogao da pojača Ros Barkli iz Čelsija.

18.38 - Vezista Fulama Andre Frank Zambo Angisa produžio je ugovor sa timom Aleksandra Mitrovića, posle čega  će se preseliti na jednogodišnju pozajmicu u Napoli.

18.34 - Zvanično! Eduardo Kamavinga je novi fudbaler Reala iz Madrida. Dosadašnji vezista Rema preselio se u Madrid za 30 miliona evra i potpisao ugovor do 2027. godine.

18.30 - Džesi Lingard se definitivno neće vraćati u Vest Hem ovog leta jer "Čekićari" ne mogu da priušte obeštećenje od 25 miliona funti koje traži Manečster junajted.

18.27 - Barnliju je ponuđen američki vezista Veston Mekeni iz Juventusa. Skaj Sports javlja da su pregovori u toku i da bi mladi Amerikanac mogao do večeri da pojača "Klaretse".

18.24 - Zvanično! Ilaiš Moriba je prešao iz Barsleone u Lajpcig. Nemački klub će odmah dati 16 miliona evra plus 6 miliona kroz bonuse, a Barsa ima i 10% od buduće prodaje.

18.18 - Iako je Barselona ponudila navodno 75 miliona evra Lajpcigu za Danija Olma prema tvrdnji Mundo Deportiva, malo je verovatno da će se taj transfer desiti, što je potvrdio i Fabricio Romano. Uostalom, kako mogu Katalonci da ponude tolike pare kad nisu imali Mesiju za platu...

18.14 - I Kaljari će dobiti vredno pojačanje u finišu prelaznog roka u vidu Keite Baldea, krilnog napadača koji stiže iz Monaka na pozajmicu.

18.10 - Zvanično! Denis Pret je novi fudbaler Torina u čije je redove stigao iz engleskog Lestera na pozajmicu s pravom otkupa.

18.05 - U Nemačkoj je upravo okončan letnji prelazni rok, a u poslednjim minutima je Herta dovela krilnog napadača Semija Kasteljeha iz Milana na jednogodišnju pozajmicu.

18.00 - Pablo Sarabija još uvek okleva da prihvati ponudu Sportinga iz Lisabona jer se upravo pojavila kombinacija sa Atletikom iz Madrida. Ukoliko Saul Njigez završi u Čelsiju, a dogovor s Barsom oko Grizmana izostane, Sarabija bi mogao da postane crveno-beli do kraja ovog dana.

17.53 - Zvanično! Nekadašnji reprezentativac Nemačke Mičel Vajzer prešao je iz Leverkuzena u redove Verdera iz Bremena koji se takmiči u Cvajti.

17.45 - Zvanično! Kvinsi Menig je novi fudbaler Partizana

17.44 - Zvanično! Nikola Ćumić, koji se tokom leta dovodio u vezu i sa Crvenom zvezdom, nastavlja karijeru u Švajcarskoj. Nišlija se preselio na pozajmicu u Lucern.

17.40 - Pošto nije uspeo da dovede Filipa Kostića, Lacio je završio sve oko dovođenja plejmejkera Verone Matije Zakanjija (26) koji će koštati 10 miliona evra.

17.36 - Zvanično! Ris Nelson je prešao iz Arsenala u Fajenord na jednogodišnju pozajmicu.

17.32 - Bomba! Antoan Grizman se vraća u Atletiko! Iako su pregovori oko Žoao Feliksa u zastoju, klubovi pregovaraju i oko povratka Grizmana u Madrid, a Katalonaci pristaju i da ga prodaju za 50 miliona evra, ili da ga puste na pozajmicu s otkupom sledećeg leta.

17.20 - Dogovoreno! Napadač Monpeljea Gaetan Labord preseliće se u Ren i potpisati ugovor na četiri sezone.

17.15 - Zvanično! Dan Džejms je novi fudbaler Lidsa! Pre dve i po godine bio je na Elandu gde je uzalud prošao preglede jer Svonsi nije želeo da odgovori na pozive iz Lidsa. Marselo Bijelsa godinama ne krije da obožava Velašnina, koji je konačno stigao za 25 miliona funti iz Mančester Junajteda i potpisao ugovor do 2026. godine.

17.11 - Zvanično! Ajntraht je doveo holandskog napadača Sama Lamersa iz Atalante na jednogodišnju pozajmicu.

17.05 - Pokušava Slaviša Jokanović da se pojača u poslednjim satima prelaznog roka, a na Bramal Lejnu je ovog popodneva i napadač Vulvsa Morgan Gibs Vajt koji bi mogao da kompeltira pozajmicu u redove Oštrica.

17.00 - Dogovoreno! Pablo Sarabija prelazi u Sporting iz Lisabona na jednogodišnju pozajmicu iz Pari Sen Žermena.

16.53 - Zvanično! Bivši kapiten Rada Nikola Maraš se preselio u Rajo Valjekano.

16.36 - Šta će biti sa Ademom Ljajićem? Bešiktaš je "digao ruke" od srpskog fudbalera koji više nije zainteresovan da igra za turski klub, ali nije ni pun entuzijazma na dosad iznesene ponude. Navodno je ona najonkretnija stigla od solunskog PAOK-a, postoji jedna i iz Saudijske Arabije, a vremena je sve manje. Ukoliko želi da uopšte pomisli da prihvati neku od ponuda, Ljajić bi najpre morao da pronađe "zajednički jezik" sa Turcima, pa tek onda da zajednički pronađu najbolje rešenej za sve.  

16.30 - Grčki AEK doveo je srpskog internacionalca sa švajcarskim pasošem Darka Jevtića, koji je stigao iz ruskog Rubina. Ofanzivac će narednu sezonu provesti na pozajmici kod bivšeg trenera Zvezde Vladana Milojevića koji je svojevremeno jevtića "pikirao" i za crveno-bele dok je vodio ekipu, ali do tog posla nikada nije došlo

16.12 - Džerom Boateng je prihvatio ponudu Liona, stiže kao slobodan igrač posle odlaska iz Bajerna.

15.37 - Partizan vratio Nemanju Miletića u Humsku! Opširnije >>> OVDE.

15.27 - Barselona ne odustaje od Žoaa Feliksa! Mediji pušu da superagent Žorž Mendeš žestoko radi na realizaciji trampe po kojoj bi u Atletiko došao Antoan Grizman.

15.02 - Zango Anguisa je novi igrač Napolja, stiže iz Fulama na jednogodišnju pozajmicu uz opciju otkupa za 15 miliona evra.

14.43 - Juventus je zvanično doveo vezistu PSV-a Mohameda Itarena kom je ugovor sa doskorašnjim klubom isticao narednog leta. To znači da povratak Pjanića i mogući dolazak Vitsela u Torino definitivno otpadaju.

14.19 - Sevilja želi da se reši Nemanje Gudelja kako bi doveli Miralema Pjanića na pozajmicu. S druge strane, Srbin se povezuje sa Espanjolom

13.57 - Predrag Rajković bi mogao da se preseli u Englesku, tačnije u Čempionšip, jer je Rems dobio zvaničnu ponudu od Šefild Junajteda tešku sedam miliona evra. Ovu vest javlja Mocartsport, uz podsećanje da je menadžer Šefilda Slaviša Jokanović koji je sa Rajkovićem sarađivao u Makabiju.

13.46 - Ajaks je pozajmio Lisandra Magaljana Anderlehtu, uz opciju otkupa na kraju sezone. Magaljan je u redove Kopljanika stigao iz Boke Juniors i ima važeći ugovor do 2023.

13.32 - Brazilski napadač Karlos Vinisijus napušta Benfiku i seli se u PSV. Lekarski su navodno već u toku...

13.19 - Džerom Boateng je u direktnim pregovorima sa Lionom. Slobodan je igrač, a priče vezane za Sevilju i Hertu su otpale.

13.13 - Ektor Beljerin je navodno na pregledima i trebalo bi da se preseli u Betis na jednogodišnju pozajmicu, bez opcije otkupa na kraju sezone.

13.09 - Partizan ima ponude za Lazara Markovića! Opširnije >>> OVDE.

13.07 - Kavani neće napustiti Junajted, ništa od priče sa Barselonom. Tako javlja transfer mag Fabricio Romano, a u njegove reči se retko kada sumnja.

12.58 - Dolazak Kristijana Ronalda znači da će Antoni Marsijal imati manju minutažu, a mediji javkljaju da superagent Žorž Mendeš radi na transferu Francuza u PSŽ.

12.49 - Atletiko je navodo odbio ponudu Mančester junajteda od 21 milion za Kirana Tripijea.

12.43 - Vukašin Jovanović je kao slobodan igrač potpisao ugovor sa kiparskom Apolonom do 2023. godine!

12.37 - ZVANIČNO! Marin Pogrančić je prešao iz Volfsburga u Borusiju Dortmund na jednogodišnju pozajmicu. U pitanju je hrvatski fudbaler koji je svojevremeno pogurao Crvenu zvezdu ka Ligi šampiona.

12.33 - Arsenal je uspeo da se dogovori sa Bolonjom: Takehiro Tomijasu stiže na Emirejts za sumu od 20 miliona, plus tri kroz bonuse. Ugovor će biti potpisan na pet godina.

12.11 - Nemački "Skaj" javlja da Filip Kostić ostaje u Ajntrahtu! Iako se činilo da će zadužiti opremu Lacija, pregovori dva kluba su propali na veliku štetu srpskog reprezentativca.

11.47 - Bomba sa Ostrva! Barselona želi Edinsona Kavanija i navodno već pregovaraju sa Mančester junajtedom.

11.26 - Atletiko je "odjavio" Barselonu kada je u pitanju Žoao Feliks i jednogodišnja pozajmica.

- Žoao je veoma važan igrač za nas - potvrdili su iz kluba.

11.10 - Partizan na pragu novog pojačanja! Kvinsi Menig iz Tvetea stiže u sredu u Humsku. Opširnije >>> OVDE.

10.51 - Kilijan Embape ostaje u PSŽ-u! Ponuda Reala je odbijena, očekuje se da Sveci nagovore svog napadača da potpišu novi ugovor.

10.40 - Džordan Henderson je potpisao novi višegodišnji ugovor sa Liverpulom!

10.32 - Kristijano Ronaldo i zvanično u Junajtedu! Klub je potvrdio da se Portugalac vratio na Old Traford i da je ugovor potpisan na dve godine, uz opciju produžetka na još jednu sezonu.

10.25 - Italijanski mediji prenose da će Bolonja polsati Dijega Falćinelija na pozajmicu u Seriju B - u Frozinone!

10.12 - Vest Hem je doveo hrvatskog reprezentativca Nikolu Vlašića iz CSKA! Mediji pišu da je u pitanju transfer težak 30 miliona evra plus devet kroz bonuse, a ugovor je potpisan na pet godina.

09.50 - S obzirom na to da Danijel Džejms stiže u Lids, klub je odlučio da pusti Heldera Koštu. Gde? Saznaćemo tokom dana...

09.33 - Holandski Herenven želi da do kraja dana dovede vezistu Mitjilanda Nikolasa Madsena, što bi značilo da će indirektno pomoći Crvenoj zvezdi koja se u grupi LE nalazi upravos a danskim timom.

09.25 - Norič je i zvanično doveo Ozaka Kabaka iz Šalkea! U pitanju je jednogodišnja pozajmica uz opciju kupovine na kraju sezone.

09.13 - Mojze Ken se vratio u Juventus, i to kao pozajmljen igrač Evetona koji ga je svojevremeno kupio iz redova Bjankonera. U pitanju je dvogodišnja pozajmica, uz opciju otkupa za 20 miliona evra.

09.09 - Poznati transfer guru Fabricio Romano tvrdi da je Real za 31 milion evra kupio supertalentovanog vezistu Rena Eduarda Kamavingu kog su želeli i PSŽ i Mančester junajted.

09.00 - Lids kupuje u Junajtedu! Vest iz ponedeljka dobiće potvrdu poslednjeg dana prelaznog roka, a Danijel Džejms će crveni dres zameniti belim za sumu od 35 miliona evra.

08.51 - Da li bi bomba prelaznog roka mogla da odjekne u Španiji? Radio "Katalunja" javlja da je Barselona kontaktirala Atletiko Madrid i da na jednogodišnju pozajmicu žele Žoaa Feliksa koji nikako da pokaže sav svoj potencijal u dresu Jorgandžija.

08.43 - Goran Plavi Stevanović preuzima Radnički iz Niša, javlja "Sportski žurnal." Poslednji klub mu je bio Napredak iz Kruševca 2020. godine, a tokom karijere je bio selektor Gane, pomoćnik ILiji Petkoviću na SP u Nemačkoj, kao i trener i igrač Partizana.

08.39 - Kako engleski mediji prenose, Renato Sančez bi tokom dana mogao da postane novi igrač Vulverhemptona.  Portugalac je iza sebe imao sjajnu sezonu Lilu s kojim je osvojio titulu, ali nikada nije krio želju da se ponovo vrati u Premijer ligu.

08.30 - Dobro jutro i dobrodošli u Telegrafov live blog posvećen polsednjem danu prelaznog roka u većini zemalja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pavle Krstic

    31. avgust 2021 | 14:59

    Postovani prijatelji dobro se zapitajte gde ide Srpski fudbal.Bolonja osrednji klub serije A salje na pozajmicu u seriju B igraca koji je prosle godine bio jedan od boljih igraca Zvezde i nase prve lige.Toliko od mene

  • Zepe

    31. avgust 2021 | 19:38

    A.....uuuuuu sve klasa do klase vrhunski sportisti pred ulaskom u zvezdu otimaju se oko potpisa ugovora sa zvezdom. Tako je zvučalo prema pisanju medija. Na kraju ništa. Prosečni igrači kakvih naša liga ima na pretek i po neki pred sportskom penzijom.To je rezultat prelaznog roka u našoj ljubimici .Ala ćemo se na gledati sporta i na slušati bajki.

  • Lun kralj ponići

    31. avgust 2021 | 18:05

    Ganci da ste obrazovani i pametni kao što mislite kada pišete komentare blago bi vama bilo. Ovako kada čitam komentare koje pušu svakakvi upišanci dodje mi da zaplačem umesto vas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA