≫ 

Drama u finišu prelaznog roka: Tri velika transfera jedva završena u ponoć zbog pada sistema

Ipak, Nigez, Grizman i De Jong su završili tamo gde su krenuli

  • 0
Antoan Grizman Foto: Tanjug/AP

Kao i svaki prelazni rok, tako i ovaj nije mogao da prođe bez drame u samom finišu! Čini se i veće nego obično, jer je je oko ponoći izgledalo da će tri velika transfera doživeti krah!

Saul Nigez je najpre trebalo da ode u Čelsi da bi se Antoan Grizman vratio u Atletiko, a onda i Luk De Jong iz Sevilje da pređe u Barselonu kao zamena za Francuza.

S obzirom na to da su pomenuti poslovi dogovoreni na vreme, izgledalo je da neće biti nikakvih problema. Međutim, mediji prenose da je u Španiji pao sistem preko kog se igrači registruju i sve je vodilo ka pravom fijasku.

Ipak, sve je na kraju rešeno pošto su papiri stigli na vreme, a Čelsi se prvi javio da je iskusni vezista njihov igrač i da je Saul stigao na jednogodišnju pozajmicu "tešku" pet miliona - uz opciju otkupa za 35 miliona na kraju sezone.

Španci su zbog pada sistema dobili dodatnih 20 minuta za posao i Atletiko je objavio da se Grizman vratio kući. Takođe pozajmica od 10 miliona, plus 40 miliona narednog leta za obavezan otkup.

Barsa može da slavi zato što se rešila velike plate koju je Grizman ima (nezvanično 21 milion po sezoni), a kao njegovu zamenu doveli su pomenutog Holanđanina De Jonga za samo četiri miliona.

>>> Rusija je izgubila u Slovačkoj, Hrvatska u Sloveniji, ne smeju mnogo da se igraju. Kec i dvojka poravnati na 2,74, a kako je na sve tri utakmice Rusa prošla je igra GG3+, sad možete da probate i taj tip za kvotu 2,45. Pogledajte sve kvote Mozzart kladionica za meč Rusija – Hrvatska.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA