≫ 

Novi haos u Budimpešti, Mađari "tuširali" Sterlinga pivom posle vodećeg gola Engleske

Napadač Sitija provocirao navijače iz komšiluka

  • 0

Puno tenzija doneo je okršaj Mađarske i Engleske u Budimpešti, posebno zbog kontroverznog starta utakmice, ali ništa prijatnije nije bilo ni u 55. minutu kada su Englezi poveli, kasnije i slavili sa 4:0.

Rahim Sterling je krunisao sjajnu kontru, ali je potom u proslavi gola protrčao pored tribine na kojoj su bili smešteni vatreni navijači domaćina koji su ga zasuli plastičnim čašama od piva.

Rafali su leteli oko glave napadaču Engleske koji je na majici nosio natpis: "Volim te, zauvek, Stefi Greg".

Zanimljivo i da je vezista Engleske Deklan Rajs dohvatio jednu od čaša i simulirao kako pije iz nje, dok je reakcija Harija Kejna bila: "Mali, ovo ti je poslednje pivo večeras". Kod gola Magvajera za 3:0 slično je uradio i Džek Griliš...

Inače posle mršavih 0:0 na pauzi, Engleska je u drugom poluvremenu potpuno zgromila nemoćne Mađare, a pored Sterlinga u 55. u strelce su se upisali i Kejn u 63. Megvajer u 69. i Deklan Rajs u 83. minutu.

Delegat je posle meča u zapisnik uneo "majmunske krike" koji su bili upućeni s tribina Džudu Belingemu i Rahimu Sterlingu pa je jasno da je velika senka bačena na duel ovih selekcija.

Posle četiri kola, Engleska je ubedljivo prva u grupi sa 12 bodova i gol-razlikom 13:1.

Poljska ubedljivom pobedom nad Albanijom od 4:1 izjednačila na drugom mestu sa Mađarskom i te dve selekcije će verovatno voditi borbu za plasman u baraž do kraja kvalifikacija. Andora je pobedom od 2:0 ustupila San Marinu "fenjer" u grupi I.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA