Trener Radničkog izdvojio dvojicu igrača Partizana pred duel u subotu: "Oni prave razliku na terenu"

Radenković ističe i šta je potrebno za pozitivan uspeh protiv crno-belih

  • 1
bojan leontijević Radenković ( sredini), nekada član mlade reprezentacije Srbije Foto: MN Press

Trener fudbalera Radničkog iz Kragujevca, Vladimir Radenković, izjavio je da je glavni zadatak pred duel sa Partizanom da igrače oslobodi psihološkog pritiska i straha od poraza.

Kragujevčani u subotu od 16 sati u osmom kolu Superlige dočekuju beogradske crno-bele.

- Čini mi se da uprkos napretku u igri postoji neka psihološka barijera kod samih igrača koja ih sprečava da na pravi način uđu u utakmicu. Tu pre svega mislim na strah od poraza koji je bio i više nego očigledan na nekim prethodnim utakmicama. To je nešto što moramo da eliminišemo u narednom periodu, počev od predstojeće utakmice sa Partizanom - izjavio je Radenković za klupski sajt.

Njegov tim posle sedam odigranih kola ima osam bodova, dok je Partizan na prvom mestu sa 10 bodova više.

- Jasno nam je kakav nas protivnik očekuje, ali ukoliko u utakmicu uđemo hrabro i sa mnogo više samopouzdanja u odnosu na neke prethodne mečeve, možemo se nadati pozitivnom rezultatu. Sigurno da su Natho i Rikardo Gomeš igrači koji donose određenu prevagu na terenu, tako da ćemo svakako obratiti pažnju na njih, ali i na sve ostale igrače Partizana koji kvalitetom ne zaostaju puno za njima dvojicom -  zaključio je Radenković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobo

    10. septembar 2021 | 22:27

    0:5 sutra Radenkovicu,odbrana ti kao Swajcarski sir.Ti zalutao u fudbal,možeš biti dobar pomoćnik da nosiš čunjeve ...Protiv Cukarickog si trebao dobiti 8 komada.Naj loši trener u ligi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA