≫ 

Duplo golo u vojvođanskom derbiju: Spartak i TSC pucali iz praznog oružja

Bez golova u derbiju 8. kola Superlige

  • 0
Mladen Krstajić Foto: Printscreen/Arena Sport

Derbi Bačke između Spartaka i TSC-a doneo je veliku borbu, ali pobednika nije bilo. Vojvođanski rivali podelili su plen (0:0) posle znaimljivog finiša i borbe koju su vodili na Gradskom stadionu u Subotici.

Gosti su bili bolji nekih 75 minuta, finiš je pripao domaćinu, ali je smušenost ofanzivnih fudbalera na obe strane uticala da ne vidimo neki pogodak u ovom duelu.

TSC je imao veliku inicijativu u prvom poluvremenu, Spartak nije šuntnuo na gol rivala za 45 minuta, ali je odbrana Subotičana uspevala da drži goste podalje od gola koji čuva Crnogorac Dubljanić.

Najbolju priliku za TSC da dođe do prednosti promašio je Đuro Zec u 65. minutu kada su mnogi videli loptu u mreži, ali se rezultat na semaforu nije menjao.

Spartak je od tog trenutka zaigrao bolje, imao sjajan zicer za Mileta Savkovića u 77. posle velike greške odbrane gostiju, ali se istakao na drugoj strani i golman TSC-a Nenad Filipović.

Samo dva minuta kasnije veliku šansu za Spartak je promašio Japanac Šimura koji je iz dobre pozicije sa nekoliko metara šutirao visoko iznad gola.

Spartaku je ispravno poništen i vodeći pogodak u 80. minutu pošto je Savković zakačio loptu na putu ka mreži, pa je ostalo na kraju nerešeno.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA