Trg Slavija u bojama Crvene zvezde

Veliki baner srpskog šampiona našao svoje mesto na jednoj od zgrada na Slaviji

  • 15

Crvena zvezda u subotu od 20 časova igra protiv Proletera meč 8. kola Superliuge Srbije, a glavna tema na Marakani ovih dana jeste proslava 58. rođendana najvećeg srpskog stadiona!

U tu čast, na Trgu Slavija u petak se pojavio ogroman Zvezdin baner koji krasi jednu od tamošnjih zgrada, a koji praktično predstavlja poziv za sve navijače da napune Marakanu za njen rođendan - uz napomenu da je ulaz besplatan.

- O Marakani može mnogo da se priča. Kao dete, kao neko ko je skupljao loptu u periodu kada je ostvaren najveći uspeh 90-ih doživeo sam da vidim šta znači puna Marakana i šta znači jedan put ka najvećem uspehu u istoriji kluba. Takvu emociju i energiju sam imao priliku da doživim i kao igrač i sad je doživljavam kao trener. Publika se konačno vratila posle svih nedaća oko korona virusa, Marakana je posebna emocija i Marakana je život - rekao je trener Zvezde Dejan Stanković na konferenciji za medije.

O samom meču sa Proleterom, Stanković je poručio:

- Očekuje nas lep ciklus do 3. oktobra, kao i uvek spremamo utakmicu po utakmicu. Bitno je da su svi zdravi, pogotovo oni koji su se vratili iz reprezentacije, jer posle onakvog ubitačnog ritma, nisu imali ni dan pauze, svi su igrali, naročito mi je drago zbog mlađih igrača.

- Svi konkurišu za utakmicu, nemamo problema sa povredama, možemo da imamo problema sa umorom, i činjenicom kako će se osećati igrači posle napornog puta. Pre svega mislim na Degeneka, Borjana, Kangu, Bena. Borjan je poslednji stigao, malo nešto pre njega Ben, ako je umoran imamo Popovića i Gordića i u svakom trenutku su stopostotno spremni da stanu na gol.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA