PSŽ rastura i bez Mesija i Nejmara: Sveci surovo okončali Klermonov start iz snova na Parku prinčeva

Četiri gola "ubacili" su u mrežu domaći

  • 0
Kilijan Embape Foto: Tanjug / AP

Da li će iko moći da zaustavi PSŽ ove sezone u Francuskoj? Ako je suditi po početku takmičarske godine - teško. Parižani igraju fantastično i bez svojih najboljih igrača, na koje danas nisu mogli da računaju zbog reprezentativne pauze. Klermon koji je imao nestvaran start nakon ulaska iz druge lige, ipak nije mogao da pruži častan otpor - 4:0 (2:0).

Već je sve bilo rešeno u prvom poluvremenu. Zanimljivo, oba gola postigao je Ander Erera i to na jako sličan način. Lopta se i u 20. i u 31. minutu odbila na njegovu nogu u petercu, a ovaj je prosledio u praznu mrežu, pošto je golman već bio savladan.

U drugom poluvremenu su Parižani samo dokrajčili Klermon. Prvo je u 55. minutu Kilijan Embape kao brzi voz prošao pored odbrane gostiju, zalomio golmana i prosledio loptu u mrežu.

Konačan rezultat postavio je Idrisa Gana Gej, koji je u 65. minutu fantastično pratio svoje saigrače, sačekao loptu na suprotnoj stativi i glavom zatresao mrežu.

Ovo je sjajan zalet za PSŽ pred nastup u Ligi šampiona, a protivnik ne može da bude lakši - Klub Briž. Deluje da će leteći start samo biti produžen. Sa druge strane, Klermon ostaje u samom vrhu sa osam osvojenih bodova, a u narednom kolu imaju "pobedivog" protivnika kod kuće, ekipu Bresta.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Piksi: Sportska nesreća, možemo da budemo ponosni na fudbal koji igramo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA