Trener Anortozisa juri na pobedu protiv Partizana: "Veliki dan za naš tim, apetiti su nam porasli"

Crno-beli neće imati lak posao na Kipru

  • 2
Temuri Kecbaja Foto: Youtube / Printscreen

Fudbaleri Partizana svoju evropsku jesen u grupnoj fazi Lige konferencija započeće na gostovanju kiparskom Anortozisu u četvrtak od 21.00 čas na stadionu "GSP" u Limasolu. Crno-beli se nadaju pobedi na samom startu takmičenja, koja bi ih "pogurala" ka prva dva mesta na tabeli.

Jasno je da će upravo Anortozis biti glavni rival Partizana za evropsko proleće. Teško je očekivati da bi Flora iz Talina, koja je tek ove sezone obezbedila grupnu fazu nekog takmičenja mogla da zakomplikuje stvari crno-belima.

Trener kiparskog kluba, Temur Kecbaja ipak se nada iznenađenju protiv Partizana na startu grupne faze. Smatra da je Anortozis samim plasmanom u grupnu fazu ispunio svoj cilj. Ali, apetiti su sada porasli.

- Ovo je definitivno veliki dan za naš tim, prva utakmica u Ligi konferencija. Veoma nam je važno da imamo podršku publike, ovo je idealna prilika za sve koji vole Anortozis da dođu i podrže ga. Igramo protiv rivala koji ima evropsko iskustvo. Spremni smo i uz pomoć navijača možemo da stignemo do pobede - rekao je Kecbaja.

Gruzijski stručnjak kaže da Anortozis iz Famaguste neće biti samo epizodista u ovom evropskom takmičenju.

- Od početka smo govorili da je cilj plasman u grupnu fazu i to smo postigli, ali apetiti rastu. Sada kada smo prošli, želimo da osvojimo tri boda i nastavimo dalje. Partizan je jako dobra ekipa, pobedio je u svih sedam utakmica u Srbiji i očekuje nas težak izazov. Spremni smo, pogotovo u ovakvim utakmicama posao trenera nije tako težak kao na primer u prethodnoj prvenstvenoj utakmici. Tim će biti znatno motivisaniji.

Anortozis u ovom meču neće moći da računa na usluge Kristofija i Hambardžumijana, ali je Kecbaja podvukao da ni Partizan nije baš u najboljoj poziciji kada govorimo o povređenim fudbalerima.

- Partizan je tim pun iskusnih fudbalera. Za njih je najveća utakmica sa Crvenom zvezdom, ali to ne znači da će nam olakšati. Imaju igrače koji su igrali na mnogo višem nivou. Dobro su organizovan tim. Ofanzivno je veoma jak, ali ne želim da pričam o imenima.

Video: Stanojević će na Kipru menjati tim zbog Večitog derbija u nedelju: Neke igrače ćemo rotirati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bod cemo slaviti

    15. septembar 2021 | 17:38

    Partizan ovo ne bi smio izgubiti..kakve smo srece i kakve eksperimente radi stanojevic na kraju cemo bit zadovoljni i jednim bodom..izostavljanje Sume ce nas kostati proljeca u evropi..da li je sve ovo slucajno , mozemo samo da nagadjamo..mislim da nije..

  • Goran

    15. septembar 2021 | 18:38

    Dobili smo najlaksu mogucu grupu koju necemo proci zbog Stanoja. Sumu kaznjava jer covjek hoce da igra za svoju zemlju, eksperimentise sa sastavom, a zna da je u evropskim takmicenjima sve moguce. Nije svjestan ako sutra izgubimo od Anortozisa, da ce ekipa biti u moralnom kolapsu, i da ce nas u tom slucaju Zvezda nakantati...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA