≫ 

Ronaldu cveta biznis sa presađivanjem kose: Otvorio novu kliniku, promenio je život 40.000 ljudi

Kristijano proširuje biznis, pa je tako otvorio svoju sedmu kliniku za preseđivanje kose

  • 0
Kristijano Ronaldo, klinika za presađivanje kose Insparya, Insparja

Foto: ISP/DYDPPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kristijano Ronaldo je jedan od najbogatijih fudbalera sveta, samo od novog ugovora sa Mančester junajtedom na godišnjem nivou ima 30 miliona evra, ali još veći novac Ronaldo zarađuje od svojih drugih biznisa i marketinških ugovora i društvenih mreža.

Poznato je da Ronaldo ima hotele na nekoliko lokacija u Portugaliji i Španiji, da ima liniju svoje odeće, kozmetike, parfema... ali jedna od njegovih velikih investicija su i klinike za presađivanje kose.

Ronaldo je u februaru ove godine ponosno objavio da je njegova klinika za presađivanje kose u Madridu prešla 5.000 vernih pacijenata, koje je dobila nagradu za najbolju kliniku za transplantaciju kose.

Klinika ima 18 soba za transplantaciju, opremljenih najsavremenijom tehnologijom sa visoko specijalizovanim medicinskim timom.

Očigledno je Ronaldo u ovome prepoznao potencijal, jer je u razmaku od šest meseci, kroz njegovu kliniku prošlo 40.000 pacijenata, koji su uspešno presadili kosu, pa je odlučio da dalje ulaže i otvorio je novu kliniku za presađivanje kose u Marbelji.

Kako je sam napisao u objavi na svom Instagramu, klinika ima 4.000 kvadratnih metara i opremljena je najsavremenijom opremom i visoko školovanim profesionalnim medicinskim kadrom, koji radi u 15 soba za transplantaciju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

 

- Upravo smo otvorili našu novu Insparja kliniku u Marbelji u Malagi, drugu u Španiji, a ukupno sedmu u Insparja grupi. Kroz našu kliniku je preko 40.000 ljudi već promenilo svoje živote zahvaljujući Insparji. Hvala na poverenju - napisao je Ronaldo uz fotografije.

Video: Ronaldo prvi put u dresu Junajteda posle povratka: Vratio sam se kući, jedva čekam prvu utakmicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA