≫ 

Šou na fudbalskom meču: Psi prekinuli duel reprezentacija, a onda je na teren utrčao i konj

Neobična scena u Ukrajini...

  • 4
Konj, Ukrajina, Italija Printskrin: Twitter/@Buckarobanza

Daleko od toga da su retki slučajevi kada neko utrči na teren i prekine utakmicu, ali prizor koji nam dolazi iz Ukrajine verovatno nije ikada zabeležen na fudbalskim mečevima!

Barem na onim ozbiljnijim (ne računajući seoske lige), a upravo takav je bio kvalifikacioni meč za Olimpijske igre gluvih između Ukrajine i Italije - odigran u blizini Poltave.

Naime, najpre su dva psa uleteli na teren u 41. minutu i na nekoliko trenutaka prekinulu utakmicu, pri rezultatu 2:0 za domaćina, da bi u drugom poluvremenu svi na tribinama ostali u šoku kada se na terenu pojavio konj.

Nema sumnje da je konj najveća životinja koja je u poslednje vreme prekinula jednu fudbalsku utakmicu. Na mečevima Premijer lige videli smo uletanje mačke, na terenima su, takođe, nalazili i zmije, dok su psi i golubovi redovna pojava.

Atletiko juri prvo mesto u grupi, a Hetafe je sezonu otvorio s pet poraza i gol razlikom 1:8. Ne sme da se propusti, a dvojka mami kvotom 1,80 u Mozzart kladionicama. U kombinaciji sa 2-4 gola raste na 2,70. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Hetafe – Atletiko.

Video: Nepozvani crno-beli gost uleteo na teren Čukaričkog tokom meča sa Vojvodinom

Video: Hrabre guske oterale aligatora sa golf terena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA