≫ 

Nastavljena je porodična tradicija: Prvo deda, potom otac, onda i sin! Mladi Maldini postigao gol za Milaneze

Rosoneri su pobedili na gostovanju Speciji

  • 0
Danijele Maldini Foto: Tanjug / AP

Porodična tradicija je nastavljena! Mladi Danijele Maldini postigao je prvi gol za Milan, nakon što su to pre njega uradili njegov pokojni deda Ćezare i otac Pablo. Ipak, Rosonerima je bila neophodna magija Brahima Dijaza za konačnu pobedu protiv žilave Specije - 1:2 (0:0).

Apsolutno ništa nije nagoveštavalo da ćemo imati tako uzbudljivu završnicu na stadionu "Alberto Piko". Pogodak Maldinija oduševio je sve navijače i članove ove dobro poznate porodice u 48. minutu. Fudbaler koji igra na poziciji ofanzivnog veziste zatresao je mrežu tačno 4.500 dana nakon što je njegov otac poslednji put bio starter u dresu jedinog kluba za koji je igrao.

Otac Paolo je bio i danas na tribinama i video je prvenac svog sina u bojama u kojima je nastupao između 1984. i 2009. godine. Sa njim u timu, Milan je pet puta bio šampion Evrope i sedam puta šampion Italije.

Ipak, Specija je pokušala da uništi ovaj idiličan dan za Milaneze preko Verdea u 80. minutu. Delovalo je da će doći do podele bodova, ali je Brahim Dijaz u 87. minutu na asistenciju Salemakersa ipak uspeo da stavi tačku na meč i donese sva tri boda Rosonerima, koja ih smeštaju na čelo tabele.

Sa druge strane, Specija ostaje bod iznad opasne zone, ali sa utakmicom više u odnosu na Veneciju, Kaljari i Salernitanu, koji će do kraja kola moći da ih "preskoče".

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Fudbaleri Vojvodine tražili penal, sudija čekao odgovor iz VAR sobe: Asistencija je ubrzo stigla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA