≫ 

Jokan sad ne ume da izgubi, Šefild uzeo pobedu u 90. minutu iz penala

Jokanovi momci polako primenjuju sve što im trener kaže i kreću ka gornjem delu tabele

  • 2
slaviša jokanović Foto: youtube/sufc

Nije dobro počelo po Slavišu Jokanovića u Šefild Junajtedu, tri poraza je upisao samo u prva četiri kola, i nijednu pobedu, ali sada je situacija mnogo vedrija po srpskog stručnjaka i njegov tim. Šefild je došao do treće pobede u poslednjih pet kola, u tom periodu ima i dva remija, i polako se penje ka gornjem delu tabele.

Jokanov tim savladao je u subotu popodne Derbi Kaunti, klub koji je nedavno proglasio stečaj, rezultatom 1:0 - golom Bilija Šarpa u 90. minutu iz penala.

Posle ne baš sjajnog starta, Šefild se diže i sada je 11. sa 12 bodova, četiri manje od pozicije broj šest koja garantuje doigravanje za Premijer ligu.

No, otom potom, dotle je ostalo još mnogo vremena, još veliki broj utakmica i bodova je u opticaju za Jokana i njegove igrače koji, ako je suditi po poslednjim mečevima, upadljivo dižu formu za najvažnije borbe.

Osim Jokana, pobedu je danas ostario i drugi naš trener u Čempionšipu, Reding Veljka Paunovića je slavio 1:0, dok je Mitrovićev Fulam u finišu ostao bez pobede u Birstolu, uz gol našeg golgetera. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA