≫ 

Sto golova Salaha i kiks Liverpula, Brentford iz spektakla izašao sa bodom!

Ludilo u londonskoj noći

  • 0
Muhamed Salah Rui Vieira

Muhamed Salah je u šestom kolu ovosezonskog izdanja Premijer lige uspeo da dođe do brojke od sto golova za Liverpul, ali njegov tim nije uspeo slavio na gostovanju Brentfordu posle spektakularnih 3:3.

Domaćin je imao i svoje adute, svoje jubileje i razloge za slavlje, a dva igrača su se prvi put upisala za Brentford, i to protiv Liverpula.

Upravo je Pinok taj koji je proslavio svoj prvi pogodak za svoj klub pošto je u 27. minutu doneo prednost domaćem kolektivu.

Brzo se vratio gost u egal, tek nakon nešto više od tri minuta, a Henderson je ubacio loptu sa leve strane što je odlično iskoristio Žota koji je glavom sproveo u mrežu za 1:1.

Jubilarni gol Salaha stigao je u 54. minutu kada je izbegao ofsajd, te pretvorio fenomenalan pas Fabinja u pogodak.

U 64. minutu je Žanelt, nakon prečke, uspeo na neki način glavom da uštopuje loptu i u drugom navratu nadskočio Fabinja i Van dajka za novo poravnanje.

Liverpul je brz odgovorio, posle tri minuta, a odgovor je bila bomba Kurtisa Džonsa koji je sa leve strane, izvan kaznenog, raspalio i pogodio bliži ugao.

Poslednja promena rezultata viđena je u 83. minutu kada je Joan Visa najbolje pročitao situaciju, iskoristio odbitak i samo prebacio Alisona za konačnih 3:3.

Ostaje Liverpul na prvom mestu i nakon ovog kola, ali sada ima čak četiri ekipe na samo bod minusa.

Video: Istorijski prvi gol TSC-a na novom stadionu, u režiji povratnika u srpski fudbal Rajkovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA