≫ 

Metalac prvi put u 10 godina slavio protiv Radničkog u Gornjem Milanovcu, Kragujevčani primili četiri

Egal je bio na snazi sve do 70. minuta kada Radničkom naglo popušta koncentracija

  • 5
bojan leontijević Foto: MN Press

Fudbaleri Metalca mnogo su bolje odigrali završnicu od Radničkog 1923 i slavili u 11. kolu Superlige sa 4:1. Ovo je prvi put u 10 godina da domaćin slavi u međusobnom duelu u Gornjem Milanovcu.

Nije samo do Metalca, već do generalnog međusobnog duela, jer ni Kragujevčani nisu blistali na svom terenu (dve pobede od osam duela).

Krajišnik je u 12. minutu uspeo da dovede domaći kolektiv u prednost, ali je Burmaz poravnao sedam minut kasnije, tako da se sa rezultatom 1:1 otišlo na odmor.

Egal je bio na snazi sve do 70. minuta kada Radničkom naglo popušta koncentracija, a Antonijević vraća Metalac u prednost.

Još dva gola u mreži Radničkog desila su se u nadoknadi susreta, tako da je serija Kragujevčana od dve pobede naglo prekinuta.

Video: Dioni u 9. kolu postigao supreligaški prvenac: Francuz tek iz drugog penala uspeo da zatrese mrežu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • UROŠ

    26. septembar 2021 | 23:00

    Nešto smrdi u državi Srbiji Tomić klupa Miric povredjen Milanović klupa Radenkovic kaže da ekipa nije imala vise snage od 70 minuta pa stručnjak ako ti ekipa 10 kolo nema snage vise od 70 minuta tebi je vreme da napustiš ovaj posao.Perovicu javi tati i Ramadaniju da si prezadovoljan sa Aleksom i da će igrati sve utakmice do juna možda i ti dobiješ bolju poziciju kao sto misli Radenkovic da će dobiti

  • ja vidim

    26. septembar 2021 | 22:30

    bravo slobo ,hapsit Perovića Radenkovica iLazetica.nesto debelo smrdi u Radničkom.Naj bolji igrači danas na klupi.7 dana se hvale stigao Milanović Milan i dečko ne odigra minut.Decko iz poštene srpske kuće a ne kao ovaj prevarant Damjanac koji se kumovao sa Siptarima

  • jso

    26. septembar 2021 | 23:30

    Mali Damjanac jedva igrao u Graficaru niko mu nije ponudio produžetak saradnje on i Filipović mogu drugi rang takmičenja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA