≫ 

Napoli jurnuo ka "Skudetu", šest utamica i šest pobeda Spaletijeve "skvadre", nema boljih u Italiji!

Na "Maradoni" rutinski pao Kaljari

  • 0
lorenco insinje Foto: Tanjug/Ap

Napolitanci su svom snagom jurnuli po "Skudeto", jer kad će ako ne sada, kad ako ne u sezoni kad je Juve "najslabiji ikad", a ostali po kvalitetu ne odskaču mnogo. Napoli obilato koristi trenutak, Spaleti je sjajno spakovao ekipu koja je u nedelju uveče rutinski savladala Kaljari - 2:0.

Šestu pobedu u šest utakmica imaju Napolitanci, drže lidersku poziciju ispred Milana (16) i Intera (14), dve preostale neporažene ekipe u dosadašnjem toku sezone.

Strelci za domaći tim bili su ubojiti Viktor Osimen u 10. minutu i nezaobilazni kapiten Lorenco Inisnje u 57. minutu iz penala. Nigerijcu je to bio četvrti gol u tekućoj takmičarskoj kampanji.

Osimen nosi najveće zasluge i za drugi gol Napolija kojim je praktično utakmica i rešena, jer ostrvljani nisu ekipa koja u ovom trenutku može da napravi problem Spalitijevom timu.

Godin je bio igrač koji je oborio Nigerijca, a Insinje je bio miran sa "kreča", duplirao prednost i već tada stavio tačku na pobedu.

Ekipa Valtera Mazarija će na prvu pobedu morati da čeka barem do narednog kola, dosad je uzela samo dva boda u šest utakmica i trenutno je pretposlednja na tabeli, bolja jedino od Salernitane.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA