≫ 

Zvezdi se otvara nokaut faza, Braga dobila Mitjiland i jedina prati crveno-bele

Crveno-beli u narednom kolu idu u Dansku gde bi je pobeda gotovo sigurno poslala u doigravanje

  • 0
Aleksandar Dragović Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Crvene zvezde šepure se na liderskoj poziciji grupe F Lige Evrope - jedini su sa stoprocentnim učinkom posle dva kola.

Crveno-beli su perfektno odradili zadatak u Bugarskoj, bez četvorice udarnih igrača su pobedili Ludogorec i ostavili ga na jednom osvojenom bodu, koliko ima i danski Mitjiland, naredni rival Beograđana (21.10).

Danci su večeras poraženi od Brage 3:1 posle preokreta, tako da su Portugalci sada drugi u grupi, jedini prate Zvezdu sa tri boda, dok su Ludogorec i Mitjiland u takvoj poziciji da bi im svaki naredni poraz značio verovatan oproštaj od prolaza u narednu fazu.

Braga je do pobede stigla golovima Galena u 55. i 95. minutu i Horte u 62, dok je pogodak za goste dao Evander u 19. mintuu iz jedanaesterca. Ponadali su se tada Danci da mogu do iznenađenja, uspeli da izdrže do isteka sata igre, a onda je usledio kolaps u igri gostiju.

Horta, Galeno i Mario Gonzales su plesali, ova trojka je i najzaslužnija za konačan ishod i Bragine prve bodove u grupi.

Narednu priliku za novi iskorak Portugalci će imati za tri nedelje kada će osmeriti snage sa Ludogorecom u gostima.

Video: Sad se iskupio za onaj crveni pre 5 godina: Kanga ispalio projektil i pocepao mrežu Ludogoreca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA