Stanojević razrešio dileme: "Ja iz Partizana neću otići zbog druge ponude, napuštam samo ako bude neuspešno"

Aktuelni trener Partizana planira da se na istom mestu zadrži do kraja sezone

  • 8
FK  Partizan, FK Flora Foto: MN Press

Fudbaleri Partizana sutra gostuju ekipi Napretka u Kruševcu u poslednjoj utakmici pred reprezentativnu pauzu. Crno-beli će pokušati da protiv Čarapana dođu do pobede i zadrže pet poena prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu.

Trener Partizana, Aleksandar Stanojević se na konferenciji za medije, dobrim delom osvrnuo i na njegovu situaciju u klubu i produžetak ugovora sa crno-belima. Objasnio je šta se to zapravo dešava.

- Ja sam rekao, sa ljudima iz kluba pričam jednom ili dva puta nedeljno. Uvek ima ponuda, manje ili više ozbiljnih. Ja iz Partizana nikada neću otići zbog neke druge ponude. Ugovor je nebitan, kakav je, šta je. To ćemo lako dogovoriti, a poenta je da mogu da odem samo na kraju ciklusa. Mogu da odem samo ako nije uspešno. Nema potrebe da pričamo o tome.

Kaže da je Partizan za njega iznad svih ostalih stvari.

- Ja sam valjda nešto uradio u prvom mandatu. Drugo, meni lično smetaju neke stvari koje okrenete ili se spinuju na neki određeni način. Iskren sam uvek, otvoren za razgovor, dajem odgovor na svako pitanje. Navijač Partizana mora da zna šta se dešava. Ima trenutaka kada iskažem emocije, ali samo za Partizan, ja za Partizan imam emociju, to su situacije kada imate himnu na početku utakmice "Da volim crno-bele".

Podrobnije je objasnio zbog čega je podrška navijača u ovom trenutku toliko bitna, ne samo njemu, nego i igračima na terenu.

- Više od 35 godina sam vezan za ovaj klub. To i navijači nadam se prepoznaju. Ja sam otvoren za sve ljude, da li me neki vole ili ne vole. Žao mi je što neki ljudi nisu došli da mi postave pitanje, da ih ja pitam isto to. Meni je drago da su navijači prepoznali energiju na terenu. Želeo sam da nam oni pomognu u celoj ovoj situaciji. Ja prema drugim stvarima nemam emociju. Nama ništa ne smeta, kritike su od početka i pozitivne i negativne. Hteli smo otvoreno da pričamo. Ostalo je sve posao. Biće uspona i padova. Umesto zvižduka protiv Flore, mi smo dobili aplauze, krenuli smo bezglavo, znate koliko to znači.

Video: Stanojević nije želeo da priča o tome što su mu Grobari skandirali: Ne bih o tome

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA