Spartak u dva kola primio 9 golova: Zmajevi umalo servirali "petardu" u Subotici, Proleter slavio u Surdulici

Gosti nisu ostavili ni mrvice domaćima ove subote u Superligi Srbije

  • 1
FK Voždovac Foto: MN Press

Nakon pobede Čukaričkog ranije danas u gostima protiv TSC-a, još dve gostujuće ekipe slavile su u Superligi Srbije. Posebno ubedljiv bio je Voždovac, koji je u Subotici do vrha napunio mrežu Spartaka i malo je nedostajalo da fudbaleri Vladimira Buača stadion napuste sa pet primljenih pogodaka. Navijači, sasvim sigurno, nisu mogli da budu zadovoljni onim što su videli - 0:4 (0:2).

Slobodno se može reći da je Spartak na ovom meču položio oružje već posle nekih pola sata. Jer upravo je tada usledio "blickrig" Zmajeva, koji su u samo pet minuta došli do dva gola, a još jedan im je poništen od strane VAR tehnologije. Aleksandar Stanisavljević je načeo Subotičane u 31. minutu, a Vujnović je dodao još jedan gol u 36. minutu.

U drugom poluvremenu sve je nastavilo da ide na "vodenicu" gostujućeg tima. Pantović je prvo promašio penal za goste u 66. minutu, ali je Voždovac ipak došao do dva gola do kraja utakmice. Ovoga puta je prvo pogodio Vujnović u 72. minutu, a potom se upisao i Filip Stanisavljević tri minuta kasnije, posle ogromnog kiksa golmana Spartaka, koji je istrčao u prazno.

Do pobede u samoj završnici je došao i Proleter, tako što je iskoristio brojčanu nadmoć koju je imao u Surdulici dobar deo drugog poluvremena. Pogotkom u 79. minutu srušene su sve nade Radnika za pozitivan rezultat, čime je ekipa sa juga Srbije ostala u donjem delu tabele i moraće do kraja da strepi za opstanak u najvišem rangu - 0:1 (0:0).

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Kajević sa bele tačke kaznio nesmotrenost odbrane TSC-a

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA