Inter kao brzi voz pred Sasuolom: Nerazuri "pretrčali" rivale, Džeko i Martinez nastavili niz nepobedivosti

Nastavili su večerašnji gosti "jurnjavu" za Napolijem, koji nije još osetio slast ni poraza, ali ni remija

  • 0
FK Inter - FK Atalanta Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Intera, iako su "izgubili" Romelua Lukakua u minulom prelaznom roku, i dalje deluju fantastično. Toliko da uz Napoli deluju kao glavni pretendenti za titulu šampiona Italije. Moraće naravno da u ovom istom tempu nastave, ali pobeda na nezgodnom gostovanju Sasuolu istakla je njihovu novu kandidaturu za visok plasman - 1:2 (1:0).

Ruku na srce, danas smo stvarno gledali interesantan meč na "Mapeiju", gde su obe ekipe imale svoje prilike. Moglo je biti i znatno više golova, ali smo u svakom slučaju dobili zanimljiv susret.

Poveo je Sasuolo u 21. minutu preko Domenika Berardija, koji je sa bele tačke bio precizan nakon što je Milan Škrinjar oborio jednog od igrača domaćih u kaznenom prostoru, kada je ovaj bio u obećavajućoj poziciji.

Mogao je još do poluvremena gostujući tim da poravna rezultat preko Nikola Barele i pomenutog Škrinjara, ali je zlatnu priliku za Sasuolo u 37. minutu promašio Domeniko Berardi, kada je Samir Handanović velikim naporima skrenuo loptu u korner.

Međutim, u drugom poluvremenu videli smo dve prvoklasne kontre Intera, koje su završene pogocima. Prva je "pala" već u 58. minutu kada je Ivan Perišić poslao odličnu loptu za Edina Džeka, koji je glavom smestio loptu u mrežu.

A iz druge se "izrodio" penal, kada je Andrea Konsilji srušio Džeka u kaznenom prostoru nakon što je ovaj pobegao kompletnoj odbrani. Odgovornost je preuzeo Lautaro Martinez i bio je precizan za nova tri boda. Interesantno je da je do samog kraja jedan gol bosanskog reprezentativca poništen zbog ofsajda, ali Nerazuri sigurno neće tražiti "dlaku u jajetu" i biće više nego zadovoljni obavljenim poslom koji ih vraća na drugo mesto na tabeli.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Kajević sa bele tačke kaznio nesmotrenost odbrane TSC-a

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA