≫ 

Bolonja nokautirala Lacio, sve bilo gotovo za tri minuta, Mihin tinejdžer stavio tačku

Velika pobeda ekipe našeg strućnjaka protiv njegovog nekadašnjeg kluba - 3:0

  • 1
eron hiki Foto: Tanjug/Ap

Kad je teško, Mihini lavovi su pokazali zube i ostvarili najubedljiviju pobedu ove sezone, protiv Lacija - 3:0 (2:0)!

Zaređali su momci sa "Renato Dal'Are" nekoliko mečeva bez pobede, doveo se čak u pitanje i Sinišin status na klupi, pa je meč sa Rimljanima bio od izuzetne važnosti za Bolonju. Sreća je da su naspram sebe imali pomalo letargičnog rivala koji je bio u isrplijućem nizu pre ovog gostovanja (Roma, Lokomotiva - obe pobede), što je bilo očito po energiji kojom su ušli u utakmicu.

Na drugoj strani, Mihajlovićevi igrači su bili druga krajnost, napujdani kao "besni kerovi", motivisani do neba, rešeni da prekinu loš niz - i u tome su uspeli u roku od samo tri minuta.

Fudbal Bolonja Lacio Foto: Tanjug/AP

U 14. je sjajni Musa Barou povtrdio klasu majstorijom sa ivice kaznenog prostora, pogodio je dalji ugao gola Rimljana, a nedugo potom vrhunski je ubacio iz kornera pravo na glavu Belgijanca Artura Teatea - za 2:0.

Lacio je bio nokautiran.

Tek posle drugog primljenog gola počeli su Sarijevi igrači, lišeni pomoći Ćira Imobilea, da pokazuju "znake života", zapretili polušansama, ali je odbrana Bolonje bila čvrsta i nesavladiva.

Nastavak je doneo nove muke po goste, i pečat na pobedu Bolonje u režiji 19-godišnjeg Škotlanđanina Erona Hikija, koji je solo akciju krunisao desnom, "slabijom" nogom, za delirijum domaćih.

Deset minuta kasnije Aćerbi je zaradio crveni karton, pa su gosti do kraja i brojčano slabiji dočekali kraj i šamar koji će ih sigurno razmrdati za narednu utakmicu.

Lacio i Bolonja su nakon međusobnog duela poravnati na tabeli sa po 11 bodova.

Video: Marjan Marković o Laciju: To je fubal, ko nije igrao fudbal, ne može da zna šta je greška

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA