Staro lice na klupi Spartaka: Vladimir Gaćinović treći put se odlučio da sedne na klupu Subotičana

Videćemo hoće li moći da izvuče Spartak iz loše serije rezultata

  • 0
Vladimir Gaćinović Foto: MN press

Trenerska vrteška u Superligi Srbije nastavljena je odlaskom Vladimira Buača sa klupe Spartaka iz Subotice. Interesantno, njega će na klupi naslediti imenjak koji je već dva puta bio na klupi tima sa severa Bačke.

Reč je o Vladimiru Gaćinoviću, a interesantno još jedan Vladimir naći će se na klupi, onaj sa prezimenom Otašević. Već se prethodnih dana najavljivalo da bi mogao da dođe na to mesto, a Subotičani su danas ozvaničili novog šefa struke.

- Za mene je ogromna čast kao čoveku i treneru da u nekih pet godina, od kojih sam tri i po proveo u Spartaku, ponovo dobijem poverenje, da treći put radim ovde. To je sigurno znak da sam ostavio pozitivan trag u mom radu. Drago mi je da vodim tako veliki klub u našoj državi. Ovde imam mnogo prijatelja i drago mi je da sam ponovo sa njima - rekao je Gaćinović na promociji.

Podsetimo, Spartak je u velikoj krizi rezultata, pošto je u poslednja četiri kola vezao četiri poraza. To stavlja dodatan pritisak na novog šefa struke.

- Situacija je delikatna, ali nemam bojazni da se uhvatim u koštac sa time i da nađemo neko rešenje. Razgovarao sam sa igračima, svesni su svojih obaveza, imamo igrački kvalitet koji moramo staviti u funkciju ekipe. Subotička publika može da se nada boljim rezultatima - istakao je Gaćinović.

Video: OFK Beograd razbio Zemun u prvom meču starih rivala posle 4,5 godine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA