≫ 

"Njukasl mora da bude šampion Engleske i Evrope": Nova gazdarica postavila veliki cilj

Atraktivna Amanda Stevelej otkrila petogodišnji plan novih vlasnika

  • 3
Amanda Staveley Foto: Tanjug/AP

Dolaskom prebogatog konzorcijuma iz Saudijske Arabije na čelo kluba za Njukasl i Premijer ligu je ovog četvrtka počela nova era, a odluke će od sada donositi žena.

Amanda Stevelej (48) imenovana je za novu direktorku "Svraka", a već u prvom obraćanju raspalila je maštu navijača obećanjem da će Njukasl biti šampion Engleske za 5-10 godina.

- Prvo želim da se zahvalim neverovatnim navijačima bez kojih ne bismo bili ovde. Ovo je njihov klub, a mi ćemo se pravilno starati o njemu. Ozbiljno shvatamo našu ulogu. Ne želimo da dajemo prevelika obećanja, želimo da investiamo novac u sve segmente kluba - rekla je Amanda.

Novi vlasnici Njukasla imaju velike planove, a atraktivna Amanda ih ne krije.

- Ponosni smo što smo deo Premijer lige. To je najbolja na svetu, a Njukasl junajted najbolji klub na svetu. Želimo da ga vidimo kako osvaja trofeje, očigledno. Na vrhu Premijer lige, na krovu Evrope, ali za trofeje je potrebno i vreme, strpljenje i investicije. 

Zanimljivo da je Amanda Stevelej 2008. godine posredovala i u kupovini Mančester Sitija od strane šeika Mansura, kasnije i prodaji Liverpula Amerikancima, a ovom prilikom nije mogla da potvrdi i da li će Stiv Brus sedeti na klupi 17. oktobra na meču sa Totenhemom.

- Borba za opstanak je trenutno naš najveći problem i tu nas očekuje veliki posao. Igre prvog tima moraju da se poboljšaju pod hitno, ali imamo dobar tim i verujemo da mu nije mesto na 19. poziciji. Optimisti smo, uz dobar kurs i kvalitetan posao uspećemo u onome što želim - poručila je Amanda Stevelej.

Video: Portugalci imaju krila i lete pa da ih se plašim? Srbija mora da igra najlepši fudbal u Evropi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džontra

    8. oktobar 2021 | 00:52

    I da imate love da kupujete najatraktivnije I najskuplje igrače,teško...ko zna šta će da bude za 10 godina,ali trenutno...da citiram Čolinu pesmu "Ti živiš u oblacima mala"...

  • Tukac

    8. oktobar 2021 | 07:17

    Piši propalo

  • Ostoja

    8. oktobar 2021 | 15:17

    Od Bayerna 10 Komada za Poluvreme

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA