≫ 

Stadion na kome Engleska u subotu igra kvalifikacioni meč u plamenu, izgorela i VAR oprema

Ne zna se šta je tačno prouzrokovalo požar na objektu "Estadi Nacional" u Andori čiji je jedan deo buknuo tri sata nakon što su reprezentativci ostrvske selekcije odradili trening

  • 1

Dan pred meč Andore i Engleske u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru zapalio se "boks" za kamere i deo VAR tehnike, tik uz teren na kojem će u subotu dve selekcije domeriti snage.

Požar je izbio tek tri sata nakon što su se igrači "Gordog Albiona" povukli sa terena pošto su odradili jedini trening pred subotnju utakmicu.

Prema navodima engleskih medija, a i video sa lica mesta to pokazuje, izgorela je gotovo kompletna tribina, sa njom i deo VAR opreme, tačnije televizor postavljen tik uz "boks" koji je planuo.

U pitanju je ekran koji glavni sudija koristi za proveru spornih situacija.

Gust dim je kuljao toliko da je delom prekrio i pogled na stambeni blok koji se uzdiže odmah iza stadiona čiji je kapacitet 3.300 mesta. Zasad se ne zna šta je prouzrokovalo požar, niti kolika je šteta.

Odigravanje meča zasad se ne dovodi u pitanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemoguce

    8. oktobar 2021 | 18:58

    Eto opet Rusi pa nikako da se smire, al se vole ko zadruzni konji. Moram da pozovem Putina ovo nema smisla vise sta rade , aj da izgori ceo Stadion ok. Nije Problem al oni zapale prvo ,,Var sistem,, da nemogu videti koje to je bezobrazno. Bacusa kacusa da zivee druzba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA