≫ 

"Želeli smo i Džeka i Vlahovića": Iz Intera otkrili da su letos imali "paklen" transfer plan

"Dušan je veliki talenat, želeli smo ga", kaže "CEO" Intera Bepe Marota

  • 0
Dušan Vlahović Foto: Tanjug/AP

Srpski napadač Dušan Vlahović odbio je nedavno prodžetak saradnje sa Fiorentinom i tim potezom jasno stavio do znanja klubu da ne vidi sebe u Firenci dalje od ove sezone. Za sebe je možda napravio rizičan potez jer u Fiorentini njegova karijera ide idealnim tokom, a to možda neće biti slučaj u nekoj većoj sredini i jačoj konkurenciji.

Međutim, lista klubova koji žele Vlahovića je već letos bila tolika da Dušan jednostavno nije imao drugog izbora nego da se okrene upravo nekoj od njih - što će se gotovo sigurno desiti narednog leta.

U petak uveče stigla je i potvrda da je Inter bio jedan od klubova koji je činio sve ne bi li Srbina privoleo u svoje redove, zajedno sa Edinom Džekom.

- Vlahović? Smatram ga velikim talentom iako o njemu još uvek ne možemo govoriti kao o šampionu. Velika je razlika između talenta i šampiona - izjavio je izvršni dirketor "neroazura" Bepe Marota gostujući na festivalu sporta u Trentu.

Otkrio je da je Inter želeo da dovede Vlahovića letos.

- Bili smo u vrlo zahtevnim pregovorima, čak smo mogli da zamislimo dolazak dva igrača tog klaibra. Naša meta je od starta bio Džeko, a druga Vlahović. Postoji tu komplementarni aspekt za njih dvojicu, jer je jedan iskusan i može odmah da doprinese, a drugi je budućnost. Bilo bi sjajno da se to ostvarilo, ali i ovako, sa Džekom, smo vrlo zadovoljni - rekao je Marota.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA