≫ 

Piksi se divi Vlahoviću: "Srećan sam kad je na terenu, sjajna je budućnost pred njim"

Srbija je dobila novu fudbalsku zvezdu

  • 3
Dragan Stojković Piksi Vlahović Foto: Marko Jovanović

Jasno je mnogima bilo i pre utakmice sa Azerbejdžanom, sada je samo zacementiran utisak - srpski fudbal je u Dušanu Vlahoviću dobio novu veliku zvezdu. Ne preterujemo.

Momak koji ne prestaje da postiže golove i na klupskom i na reprezentativnom nivou, koji se bori za svaku loptu, u svakoj akciji, za klub, za Srbiju, oduševio je i sleketora Dragana Stojkovića koji je o dvostrukom strelcu protiv Azerbejdžana govorio samo biranim rečima.

Novinari su "isprovocirali" selektora da kaže da li je sada Vlahović udarna igla reprezentacije, pošto je ne tako davno to izrekao za Tadića kada je ovaj donosio pobede i bodove Srbiji u seriji.

- Pa teško. Ako mi verujete, a znam da mi ne verujete. Mislim da je Dušan bio fantastičan večeras, kao i svi igrači. Nagrada za njegovu borbenost i htenje su ta dva gola koja je postigao. On je igrač u usponu, igrač koji zaista pleni neverovatnom željom da se dokazuje - rekao je Piksi.

Ni tu nije stala priča o Vlahoviću. Pres konferenciji posle meča Srbije i Azerbejdžana prisustvovao je i jedan italijanski kolega, koji je tu upravo bio zbog Vlahovića, da čuje i Piksijev sud o bivšem vunderkindu Partizana i aktuelnoj vedeti Fiorentine.

- Znate da je Vlahović supertalentovan, znate njegove igre iz Serije A, a ona je i večeras bila neverovatna. Apsolutno sam srećan što ga vidim na terenu, ako znate početak kvalifikacija, prva utakmica je bila protiv Republike Irske, bio je član startne postave, ne zbog lepote, već zato što ima kvalitet kao "devetka". Veoma sam zadovoljan ne samo golovima, već i njegovim ponašanjem na terenu. On je fajter, neko ko se nikada ne predaje. Igrač koji se uvek daje u svom poslu, želim mu samo da nastavi, sjajna budućnost je ispred njega - sipao je hvalospeve Stojković o svom trenutno najboljem igraču.

Video: Vlahović: Ostaje finale u Portugalu, idemo na pobedu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zeleo bih da znam

    12. oktobar 2021 | 23:55

    da li piksi ima spreman govor ii ce tek da ga napise za debakl u barazu i nesposobnost da odvede selekciju na mundijal.

  • struchnyakowsky

    12. oktobar 2021 | 23:46

    znaci posle baraza budocnos nam je kvalifikacije za mundijal 2026

  • buducnost

    12. oktobar 2021 | 23:45

    ima i fejsal mulic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA