5 stvari sa Marakane koje niste videli na TV-u: Vlahović bez šortsa, Mitrove tetovaže

Telegraf vam donosi detalje koje niste mogli da uočite u prenosu meča Srbija - Azerbejdžan

  • 1
Fudbalska reprezentacija Srbije

Foto: Marko Jovanović

Reprezentacija Srbije savladala je Azerbejdžan sa 3:1 u pretposlednjoj utakmici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i sada je preostalo samo još veliko finale protiv Portugalije u Lisabonu 14. novembra, gde će, ukoliko Irska ne napravi veliko iznenađenje u Dablinu tri dana ranije, Orlovi morati da pobede ukoliko žele direktno na Mundijal u Katar.

Sve ostalo, Srbiju vodi u baraž, gde će biti povlašćena u žrebu i sigurno će biti domaćin u prvoj polufinalnoj utakmici.

Meč protiv Azerbejdžana rešio je Dušan Vlahović sa dva gola, a tačku na sve stavio je Dušan Tadić sa bele tačke u 83. minutu.

Publika je podbacila i nije ispratila Piksijeve momke onako kako su zaslužili zbog odnosa prema dresu koji prikazuju tokom ovih kvalifikacija. Tribine Marakane bile su sablasno prazne, a prema zvaničnim podacima bilo je oko 5.000 navijača.

Oni koji su došli na Marakanu, mogli su da uživaju u igri Dušana Vlahovića, koji je pokazao klasu i zbog čega je trenutno jedan od najtraženijih napadača na svetu.

Sam Vlahović nagrađen je ovacijama nakon što je ga je pred kraj susreta Dragan Stojković Piksi izveo iz igre, a posle meča je zabeležen u interesantnoj situaciji.

To, kao i još neke detalje, donosimo vam, kao što ste i navikli, u vidu detalja koje niste mogli da vidite u TV prenosu.

Vlahović skidao šorts i dao ga navijačima

 

Mitrović poklonio svoj dres i pokazao moćne mišiće i tetovaže

 

Dušan Tadić obradovao redara

 

Agonija Predraga Rajkovića posle kiksa, saigrači ga odmah ohrabrili

 

Hit popravka terena Marakane na poluvremenu

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA