≫ 

Španski mediji bruje: Bivšeg igrača Reala devojka pregazila automobilom?

Iako je par navodno to demantovao, mediji sve više pišu o jednom incidentu Aure Ruiz i Hesea Rodrigeza

  • 0
Hese Rodrigez Jese Rodriguez Foto: San Acosta/Zuma Press/Profimedia

Nekadašnji fudbaler Reala Hese Rodrigez, sada član Las Palmasa, ponovo se našao u centru skandala posle navoda španskih medija da ga je devojka pregazila automobilom!

Ovu vest javili su svi relevanti mediji na Pirinejima, pozivajući se na "Canarias 7", a ona kaže da je Hese bio na jednom koncetru u Gran Kanariji sa devojkom Aurom Ruiz i da ga je ona "napala" automobilom posle jedne žustre svađe. Tačnije, prešla mu je vozilom preko noge.

U međuvremenu se na društvenim mrežama pojavio i video snimak iz te noći na kom se jasno vidi da hese ne može sam da hoda i da to čini uz pomoć prijatelja, mada su iz Las Palmasa istakli da je fudbaler normalno trenirao i da je spreman za nastavak sezone posle reprezentativne pauze. Takođe, i sam par je demantovao da je došlo do svađe i gaženja.

Inače, Hese i Aura imaju veoma burnu prošlost. Pomenuta devojka je izazvala veliku pažnju svojevremeno na njegovom predstavljanju u PSŽ-u, imaju i dete zajedno, ali su potom raskinuli nakon što ju je Hese varaos a najboljom prijateljicom.

>>> Večeras (02.30) igra se fudbalski klasik - Brazil dočekuje Urugvaj, a gostima je ovaj meč mnogo važniji, pošto je Brazil već na polovini kvalifikacija praktično izborio plasman na Svetsko prvenstvo. Kvota na keca je 1,50, na iks 4,20, a na dvojku 8,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Brazil - Urugvaj.

PSŽ ga je zbog toga otpustio, jer je štetio ugledu kluba, a Hese se posle određenog vremena pomirio sa Aurom - inače rijaliti zvezdom. Vredi pomenuti i to da hese već ima petoro dece sa tri različite žene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA