"O, daj okreni taj ringišpil": Novi Pazar posle mesec dana ponovo promenio trenera

Nastavlja se superligaška vrteška kada su u pitanju treneri

  • 0
Dragan Radojicic

Printskrin: Youtube / GEM info

Kenan Kolašinac je bivšo ime u Novom Pazaru, pošto će njega na trenerskoj poziciji zameniti Dragan Radojičić, nekadašnji trener Vojvodine, Novog Sada, kao i nekolicine klubova iz Crne Gore. Radojičić je ove sezone trebalo da predvodi i Kolubaru, ali je dobio otkaz posle samo tri sata u klubu.

Otkazom gorepomenutog Kolašinca se nastavila trenerska vrteška i smenjivanje stručnog štaba, Novi Pazar je ovo uradio drugi put, pošto je dotični Kolašinac stigao tek pre mesec dana.

Posle dobrog starta, usledila je kriza loših rezultata, pa su se oglasili i iz uprave Novog Pazara.

- Posle četiri poraza u nizu morali smo da reagujemo. Zahvaljujemo Kolašincu na svemu što je učinio za Novi Pazar, koji je preuzeo u teškom trenutku. On ostaje u klubu kao direktor mladjih selekcija. Radojičić će debitovati protiv Napretka u Kruševcu - stoji u obaveštenju uprave.

Kenan Kolašinac je u prvoj utakmici na klupi Pazaraca savladao Radnički iz Niša sa 2:1, da bi onda usledila četiri vezana poraza - Radnički 1923 (1:2), Crvena zvezda (0:4), Mladost (0:3) i Spartak (0:1).

S druge strane, Radojičić je bez posla od početka sezone, kada je preuzeo novog superligaša, međutim, taj posao je trajao svega tri sata.

Video: Dioni u 9. kolu postigao supreligaški prvenac: Francuz tek iz drugog penala uspeo da zatrese mrežu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA