≫ 

Krkače Brazilca izazvale haos na Olimpiku: Skočio na druga, pa "pocrveneo" i plakao

Luiz Felipe se želeo našaliti sa dojučerašnjim klupskim drugom Koreom, ali je sve otišlo u neželjenom pravcu

  • 3
luiz felipe Foto: Twitter/chubbyMO_

Buran je bio veliki derbi Serije A između Lacija i Intera u Rimu, domaći sastav je porazio goste 3:1, a najviše pažnje, osim golova i trijumfa Lacijala, izazvala je situacija neposredno nakon poslednjeg sudijskog zvižduka. U centru zbivanja bili su dojučerašnji saigrači iz tabora rimskog kluba Luiz Felipe i Hoakin Korea.

Ovaj drugi je letos promenio klupske boje, pa je Brazilac Felipe pomislio da dojučerašnjeg saigrača može da oraspoloži ako mu skočio na ramena.

Sve je trebalo da bude šala Brazilca, međutim to tako nije shvatio Argentinac i ionako uzavrele strasti su se još više uzburkale.

Korea je bio neraspoložen zbog poraza, uz to nije ni video ko mu je naskočio, a možda bi drugačije reagovao da je video da je to Felipe - i "đavo je odneo šalu". Začas je Korea ljutito odreagovao, nije mnogo trebalo da se i ostali uključe u konflikt koji je rešen tako što je Luizu Felipeu sudija pokazao crveni karton!

Brazilac je bio u šoku, suze su mu krenule u neverici da je od jedne najobičnije šale sve krenulo naopako, a on zaradio suspenziju za narednu utakmicu.

"Iz petnih žila" upinjao se Brazilac da objasni sudiji da je sve bila šala, ali uzalud... Ostaje mu da se nada da će mu na žalbi disciplinksa komisija preogledati kroz prste i otpisati crveni karton kao jedan veliki nesporazum.

lautaro i sergej Foto: Tanjug/Ap

Pred duel s Gentom u Ligi Konferencija, Partizan danas (17.00) čeka Radnik iz Surdulice, koji ove sezone igra prilično dobro. Uprkos tome, crno-beli su apsolutni favoriti - kvota na keca je 1,10, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) 1,63. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Radnik

Njukasl je prethodnih dana u centru pažnje jer je dobio prebogate gazde iz Saudijske Arabije. Ali dok se to ne oseti na igračkom kadru, Svrake su u podređenom položaju na timove iz vrha Premijer lige, a danas (17.30) dočekuju jedan od takvih - Totenhem. Kvota na keca je 3,60, na iks 3,50, a na dvojku 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Njukasl - Totenhem

Teške trenutke proživljava Barselone, a večeras (21.00) joj u goste stiže uvek nezgodna Valensija. Hoće li Katalonci konačno proraditi? Kvota na keca je 1,55, na kombinazziju 1&3+ 2,20, a na duplu šansu X2 2,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Valensija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ee

    17. oktobar 2021 | 09:34

    A što ne pišete da je juče na sve tri utakmice došao prelaz iz 2u1?? Sumnjivo je 😬 Živela Beton Liga!

  • Gledao

    17. oktobar 2021 | 07:58

    Ovo je najgluplji crveni karton u istoriji fudbala. Lautaro bi trebao da bobije najmanje tri

  • panic

    17. oktobar 2021 | 08:17

    sve manipulanti sve izrezirano tako i sa golovima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA